Kelly Clarkson får hård kritik. Foto: MEDIAPUNCH/REX SHUTTERSTOCKKelly Clarkson får hård kritik. Foto: MEDIAPUNCH/REX SHUTTERSTOCK
Kelly Clarkson får hård kritik. Foto: MEDIAPUNCH/REX SHUTTERSTOCK
Kelly Clarkson har hamnat i blåsväder. Foto: / RETNA LTD.Kelly Clarkson har hamnat i blåsväder. Foto: / RETNA LTD.
Kelly Clarkson har hamnat i blåsväder. Foto: / RETNA LTD.

Hård kritik mot Kelly Clarkson

Publicerad

Sångerskan Kelly Clarkson, 35, får hård kritik för sin senaste Instagram-bild.

På bilden matar hon sin dotter River Rose med Nutella för första gången.

– Gör inte så att dina barn blir tjocka, skrev en följare i en kommentar på Instagram enligt Fox News.

Sångerskan Kelly Clarkson, 35, har hamnat i blåsväder. Fansen rasar mot hennes senaste Instagram-bild där hon syns mata sin 2-åriga dotter River Rose Nutella för första gången, skriver Fox News menar att "American Idol"-vinnaren utsätter sitt barn för en sockerchock. 

LÄS MER: Kelly Clarkson gravid – avslöjade på scenen  

"Nutella är packat med socker! Gör inte så att dina barn blir tjocka", skriver en följare.

"Nej, palmolja!" skrev en annan som menade att Nutella innehåller kritiserad palmolja.

"Kolla ingredienserna! Du kommer att få tänka om", skrev en annan.

European Food Safety Authority gav i maj 2016 ut en rapport där man varnade mot skadliga ämnen i palmolja, som ingår i Nutella.

https://www.instagram.com/p/BSz2DHolQhR/?taken-by=kellyclarkson

Påståendet har dock dementerats av Nutellas tillverkare Ferrero, som ligger bakom tillverkningen av Nutella. 

Han hävdade, i New York Post, att palmoljan som används i Nutella tillverkas under lägre värme, som resulterar i färre "contamiants"

LÄS MER: Kelly Clarkson visar upp sin babylycka

Kvinnliga läkaren, Dr Catherine Shanahan, har enligt Fox News, dock avrått från att äta livsmedel med palmolja eftersom hon hävdar att det ökar risken för hjärtsjukdomar. 

Kelly Clarkson har inte svarat på kritiken

Sångerskan Kelly Clarkson har själv inte svarat på den hårda kritiken, i stället postade hon en bild på sin son Remington när han äter tårta på sin första födelsedag.

Clarkson har även fått stöd efter kommentarerna.

"Människor måste koncentrera sig på sina egna problem och sluta. Och om nu Nutella är så dåligt för barn, varför tillverkas det ens till att börja med", skrev en person.

Kelly Clarkson är gift med Brandon Blackstock och paret har två barn tillsammans. Sonen Remington Alexander Blackstock som föddes 2016 och dottern River Rose som föddes 2014.
Brandton Blackstock har även två barn sedan ett tidigare äktenskap.

https://www.instagram.com/p/BSoajTKlWk2/?taken-by=kellyclarkson
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag