Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här visar Molly upp kärleken med David – för första gången

Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES/JARI KANTOLA STELLA PICTURES
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES/JARI KANTOLA JARI KANTOLA

Vilken härlig kärlekslycka!

Nu visar Molly Sandén och David Larsson upp sig tillsammans offentligt för första gången under galapremiären för ”Två systrar” – där den sistnämnda gör skådespelardebut. 

– Jag tänkte först att jag inte vågade, säger David Larsson. 

Att Molly Sandén, 29, hade hittat kärleken igen i musikern David Larsson, 33, efter det uppmärksammade uppbrottet med Danny Saucedo, 35, var någonting hon höll inne på länge – trots att spekulationerna gick varma. Paret hade varit ihop i nästan ett år när Molly Sandén bekräftade relationen. 

Det var i september 2020 som hon fick frågan rakt ut i ”NRJ morgon” – om hon och David Larsson är ett par. 

– Jo, men det stämmer, sa hon då. 

Och nu verkar hemlighetsmakeriet vara över. Sedan dess har Molly Sandén postat bilder på sin kärlek på Instagram flera gånger och när galapremiären för ”Två systrar” var på tisdagen dök de upp hand i hand. 

David Larsson gör nämligen skådespelardebut i serien. 

Därför höll Molly Sandén och David Larsson kärleken hemlig

– Jag tänkte först att jag inte vågade. Men det var något som lockade med utmaningen att testa. Så gjorde jag en provfilmning och fick rollen, berättar han. 

Att han och Molly Sandén höll kärleken hemlig under den första tiden tycker han bara är skönt och allt rullar på för paret. Dessutom gör de en hel del musik ihop. 

– Ja, jag tycker det funkar bra, det funkar faktiskt bra. Det finns både positivt och negativt. Men det är jävligt häftigt att kunna dela det intresset tillsammans, säger han. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.