Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här visar Miley Cyrus bröstvårtan på galan

Miley Cyrus visade bröstvårtan under MTV VMA:s i natt.
Se bilden längre ner i texten!Foto: Jeffrey Mayer

Här visar Miley Cyrus bröstvårtan.

På nattens MTV-gala avlöste skandalerna varandra.

Bland annat bjöd showens programledare på en nip slip, skriver Mashable.

I natt ledde Miley Cyrus den årliga MTV Video Music Awards-galan. Och hon var inte sen att bjuda på lite hud. Mitt under galan visades programledaren när hon bytte om bakom scenen. När Miley Cyrus skulle gå ut från skynket som dolde henne medan hon klädde av sig föll hon – och hennes bröstvårta visades mitt i direktsändning, skriver Mashable.

Men det är inte första gången den här månaden som Miley Cyrus hamnart i blåsväder kring en bröstvårta. Artisten gick nämligen nyligen ut och kommenterade Kim Kardashians behag – och meddelade att hon var avundsjuk på tv-profilens ofödda barn.

 

LÄS MER: Storbråk mellan Minaj och Cyrus

 


"Din bitch"

Under MTV Video Music Awards hamnade Miley Cyrus även i bråk med artisten Nicki Minaj. När Minaj gick upp på scenen för att motta priset för sin musikvideo "Anaconda" passade hon på att slänga en känga mot Cyrus.

– Din bitch, sa Minaj om programledaren i ett klipp som TMZ har publicerat.

Anledningen ska ha varit att Miley Cyrus nyligen uttalade sig om just Nicki Minaj i tidningen New York Times. Enligt tidningen ska Cyrus ha sagt:

"Nicki Minaj är inte särskilt snäll och inte särskilt trevlig. Jag vet att man kan få det att verka som att jag inte förstår henne, för att jag är en vit popstjärna."

 

LÄS MER: Kanye West ställer upp i valet

Juckade mot teddybjörnar

MTV Video Music Awards har tidigare bjudit på flera skandaler genom åren. 2013 var Miley Cyrus i blåsväder på galan efter sitt vågade framträdande med artisten Robin Thicke. Då uppträdde stjärnan i enbart underkläder och juckade mot teddybjörnar.

Dessutom ställde Kanye West till med kaos när han 2009 - och avbröt Taylor Swift när hon vunnit "Bästa video av en kvinnlig artist".

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.