Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här visar Benjamin Ingrosso upp sin lägenhet

Benjamin Ingrosso visar upp sin lägenhet – och ger sina bästa tips i köket.
Foto: Pressbild
Pappa Emilio Ingrosso har hjälpt artisten med köksinredningen.
Foto: Pressbild
I hallen hänger en mängd personliga tavlor.
Foto: Pressbild

Benjamin Ingrosso, 23, har äntligen bott in sig i sin lägenhet – och är redo att visa upp den.

I den nya serien ”Klarna drops by” ger han sina bästa tips i köket, och visar upp unika detaljer i sitt hem. 

– Jag vill känna att det är ”hotellrumsvibbar”, säger han i videon. 

Benjamin Ingrosso, 23, har tidigare öppnat upp sig om sin rädsla för att vara ensam. Det tog ett år innan han flyttade in i sin egen lägenhet, just eftersom han inte ville bo där själv.

Men nu har artisten både flyttat in och gjort sig hemmastadd i sin etta i Vasastan, och är äntligen redo att visa upp den för världen. Det gör han nu i Klarnas nya Youtubeserien ”Klarna drops by”. 

Benjamin Ingrossos bästa tips i köket: ”Massa pasta”

Benjamin Ingrosso visar stolt upp sina automatiska skåpsluckor.
Foto: Skärmdump
Han visar upp favoritvinet som han ska bjuda sina vänner på härnäst.
Foto: Skärmdump
”Det finaste på jorden – pasta!” säger Benjamin Ingrosso och avslöjar receptet till sin favoritpasta.
Foto: Skärmdump
En av de viktigaste sakerna i ett kök enligt Benjamin Ingrosso: ”Fyll på skafferiet med massa pasta!”
Foto: Skärmdump

Det första ”Smile”-sångaren och pastaentusiasten visar upp är, föga förvånande, köket. Där berättar han att han ville ha en italiensk känsla på inredningen, och listar sina tre viktigaste saker att ha i köket: En djup stekpanna som tål hög värme, bra tomater på burk och massa torkad pasta.

– Det är i köket jag brukar umgås mest med mina vänner, det är också härifrån jag aldrig låter dom gå. Jag skrev en låt som heter ”I min lägenhet” där jag beskriver hur jag tar fram en bra flaska vin för att jag helst vill att de ska stanna kvar för att jag inte vill vara ensam, säger Benjamin Ingrosso i videon.

Ville ge lägenheten en hotellkänsla

Benjamin Ingrosso förklarar att han gillar att ha en video på en brasa spelandes i bakgrunden.
Foto: Skärmdump
Benjamin Ingrosso ville ha en hotellkänsla i sitt sov- och vardagsrum.
Foto: Skärmdump
Benjamin Ingrossos kombinerade sov- och vardagsrum.
Foto: Skärmdump

I Benjamin Ingrossos kombinerade sov- och vardagsrum har han en säng, ett par fåtöljer och en tv. Här står även en gitarr på golvet och ett foto på systern Bianca Ingrosso i fönstret. I rummet har artisten även en lyxig kakelugn. Färgerna går i beige, brunt, grått och vitt – vilket han förklarar är hans mest bekväma färger.

– När man bor i en etta så kan man inte ha sovrum och vardagsrum, så man får ha lite både och. Jag hade ju kunnat lägga en soffa i den här lägenheten, men jag vill också känna att det är ”hotellrumsvibbar”. Så jag har ställt sängjäveln i mitten, och inrett allting lite runtomkring, säger Benjamin Ingrosso i videon.

Benjamin Ingrosso visar upp sin garderob.
Foto: Pressbild
”Jag älskar solglasögon där man ser ögonen”, säger Benjamin Ingrosso i videon.
Foto: Pressbild

Under rundturen i lägenheten visar Benjamin Ingrosso även upp sin garderob och en hylla fylld till brädden med skor, parfymer och hans personliga favorit: solglasögon.

– Jag älskar solglasögon där man ser ögonen. Det tycker jag är trevligt, för då kan man fortfarande ha glasögonen inomhus utan att det ser drygt ut. Så man ändå får ögonkontakt, förklarar Benjamin Ingrosso i videon.

Benjamin Ingrosso visar upp Eurovision-jackan

Benjamin Ingrosso visar upp sina tavlor i hallen.
Foto: Skärmdump
Här är jackan som Benjamin Ingrosso uppträdde i när han tävlade i ”Eurovision song contest”.
Foto: Skärmdump

I hallen visar Benjamin Ingrosso även upp ett gäng personliga tavlor, och olika ”placks” från skivor och singlar han släppt som han låtit hänga upp på väggarna. 

Allra sist plockar han fram och visar upp en jacka som har en alldeles särskild bakgrundshistoria och personlig koppling till artisten. 

– Om några såg mig i ett program som heter ”Eurovision song contest” så hade jag på mig den här jackan. Och den brukar jag inte gå på stan och showa med, men min stylist har varit väldigt noga med att säga att: ”Vissa plagg ska du faktiskt spara”. Bara för att det är historia, berättar Benjamin Ingrosso i ”Klara drops by”. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.