Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här väntar fansen på
5 Seconds Of Summer

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
I juni är de förband till One Direction - men redan i dag är det omtalade pojkbandet 5 Seconds Of Summer på besök i Stockholm.
Foto: Lia Toby/Wenn.Com

I juni är de förband till One Direction - men redan i dag är det omtalade pojkbandet 5 Seconds Of Summer på besök i Stockholm.

Med miniturnén #5Countries5Days besöker killarna från Australien Stockholm och i kväll framför de tre låtar på Berns.

Det australienska bandet 5 Seconds Of Summer släppte i måndags debutsingeln ”She looks so perfect” och har redan över nio miljoner följare på Twitter och fans över hela världen.

Den 13 och 14 juni är bandet förband till One Direction på Friends Arena, men redan i dag kan de svenska fansen få en chans att se och höra gruppen framföra tre av sina låtar på Berns i Stockholm.

Spreds av One Direction

Under fem dagar reser medlemmarna Luke Hemmings, Michael Clifford, Calum Hood och Ashton Irwin runt i världen med sin miniturné #5Countries5Days.

Enda sättet att få gå på den exklusiva spelningen där medlemmarna även svarar på fansens frågor är att vinna en biljett via bandets hemsida.

5 Seconds Of Summer började sin karriär med att lägga upp covers på You Tube, videor som fick snabb spridning i sociala medier. Bland annat twittrade brittiska One Direction om gruppen och lät dem följa med som sitt förband under sin Take Me Home Tour 2013.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.