Anna Book tränar för "Biggest loser VIP" Foto: LäsarbildAnna Book tränar för "Biggest loser VIP" Foto: Läsarbild
Anna Book tränar för "Biggest loser VIP" Foto: Läsarbild
Anna Book Foto: SVEN LINDWALLAnna Book Foto: SVEN LINDWALL
Anna Book Foto: SVEN LINDWALL

Här tränar Book
i "Biggest loser"

Publicerad

I flera års tid har Anna Book kämpat för att gå ned i vikt.

Nu är sångerskan och tv-profilen klar för den nya kändisversionen av "Biggest loser" – som sänds på Sjuan.

Enligt uppgift är även Runar Söörgard och Jonas Hallberg med i "Biggest loser VIP".

– Det kommer bli en känslosam säsong, säger Lotta Andersson, exekutiv producent.

"Biggest loser – nu eller aldrig" är med sina sju säsonger ett av de mest populära programmen på Sjuan. Och nu blir det även en kändisversion av TV4-gruppens långkörare.

TV4 håller just nu på att spela in "Biggest loser VIP", något som programledaren Anna Brolin nyligen avslöjade på Instagram.

– Hej allihopa! I dag har jag precis avslutat den första inspelningsdagen av "Biggest loser VIP", säger Anna Brolin i klippet.

 

LÄS MER: TV4-gladiatorns stora utbrott i "Biggest loser" 

 

Nu är det klart att sångerskan och tv-profilen Anna Book, 46, är en av deltagarna som ska tävla om att gå ner i vikt.

Nya bilder visar hur Anna Book – iklädd rosa jacka – tränar under inspelningen av programmet. 

 

Lotta Andersson är exekutiv producent för "Biggest loser" och hon bekräftar Anna Books medverkan.

– Ja det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord och det stämmer att Anna Book är en av våra grymma deltagare vilket vi så klart är jätteglada för! Det är extremt kul att det verkar finnas ett stort intresse för "Biggest loser VIP" redan nu för innehållet vi får in på slottet skvallrar om att det kommer bli en fantastisk, känslosam och händelserik säsong, säger hon.

Runar Søgaard och Jonas Hallberg är också klara

Sedan tidigare uppges även ledarskapskonsulten Runar Søgaard, känd för att ha varit gift med Carola Häggkvist med, vara en av deltagarna.

Dessutom är stylisten Jonas Hallberg klar för "Biggest loser VIP".

Lotta Andersson vill inte bekräfta vilka fler kändisar som är klara för TV4-programmet.

– Jag kan inte avslöja mer om vilka som medverkar just nu. Men jag är imponerad av hur bjussiga och öppna deltagarna är med sina känslor.

Blir det mycket tårar?

– Tårar är oundvikligt i "Biggest loser", det är en omtumlande resa att ta sig igenom oavsett vem man är, den saken är klar.

På Instagram berättar Anna Brolin mer om satsningen:

– Ja, Sverige är faktiskt det första landet i världen att göra ett "Biggest loser" med kändisar och jag har fått förmånen att jobba med det här, säger hon och fortsätter:

– I vanlig ordning är jag otroligt imponerad över alla modiga deltagare som är med. Jag kan dessvärre inte avslöja vilka som är med men jag kan avslöja att det blir en otroligt häftig säsong.

 

LÄS MER: Jonas mamma sövdes ner – vaknade aldrig

 

Inspelningarna av "Biggest loser VIP" började tidigare i veckan.

"Woop woop. Det kommer bli en spännande höst ya all! Hurra vilken härlig nyhet för alla 'Biggest loser'-fans! I dag började inspelningarna till 'Biggest loser VIP' med kändisar! Vem får inte missa detta?", skriver TV4 på Instagram.

Anna Book har i flera år kämpat med att gå ner i vikt och i november förra året berättade sångerskan att hon har gått ner hela 62 kg.

"Biggest loser - nu eller aldrig" sänds måndagar och tisdagar klockan 21.00 i Sjuan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag