Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Har tidigare anklagat stjärna för misshandel

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Chris Brown anklagas för att ha slagit en kvinna i lördags.
Kvinnan har tidigare anklagat artisten Jason Derulo för misshandel.
Foto: Olle Sporrong

Chris Brown anklagas för att ha slagit en kvinna.

Men kvinnan har även tidigare anklagat Jason Derulo, skriver TMZ.

Artistens representant menar att hon hittat på hela händelsen efter att hon blivit utslängd från en fest.

Den kvinna som har anklagat Chris Brown för att ha slagit henne på lördagen har tidigare anklagat flera kända personer för att hon blivit arga på dem, skriver TMZ.

En gång ska hon ha anklagat Jason Derulo efter att han inte velat ta med henne till en efterfest i Hollywood. I en video som TMZ publicerat säger hon att artisten tog med sig ett par tjejer hem och att de ska "ha varit med om något dåligt", så pass dåligt att de börjat gråta.

Hon hävdar att Jason Derulo ska ha velat göra saker som inte kvinnorna ville - och att de då vägrat.


LÄS MER: Chris Brown anklagas för kvinnomisshandel


Det var på lördagen som Chris Brown anklagades för att ha slagit en kvinna, skrev då TMZ.

Kvinnan berättade för sajten att hon var på en privat fest i Chris Browns hotellsvit i Las Vegas på lördagsmorgonen amerikansk tid, och att hon lyckades få in sin mobiltelefon in till festen utan att säkerhetsvakterna märkte något.

När hon då försökte ta en bild på stjärnan ska han ha skrikit åt henne och slagit henne, skriver TMZ.  Hon berättar att hon lämnade festen och att hon ringde polisen ett par timmar senare, men att hon inte behövde uppsöka läkarvård.


LÄS MER: Chris Brown ställer in turné


Chris Browns representant har nu sagt till sajten att anklagelsen är "en hämnd för ett sårat ego" och nekar till att artisten ska ha slagit kvinnan. De säger att kvinnan hittade på händelsen efter att ha slängts ut från festen.

Chris Brown har tidigare dömts till misshandel, 2009, efter att ha slagit sin dåvarande flickvän Rihanna. Han dömdes då till 180 dagars samhällstjänst, och fem års skyddstillsyn för grov misshandel.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.