Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här stoppas Benjamin och Bianca från restaurangen

Bianca Ingrosso: Så länge fansen vill, fortsätter vi leverera
Bianca Ingrosso i London.
Foto: Youtube / Youtube
Benjamin Ingrosso.
Foto: Youtube / Youtube
Bianca Ingrosso.
Foto: OLLE SPORRONG

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso har nyligen varit på en utlandsresa – där de äter och festar sig igenom London. 

Under resan stoppas de också från att komma in på en restaurang, något som Bianca har dokumenterat i sin senaste vlogg på Youtube.

– Jobbigt att vara okänd i ett annat land, säger hon i klippet. 

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 24, har i sin senaste vlogg på Youtube lagt upp ett klipp när hon och hennes bror Benjamin Ingrosso, tillsammans med två kompisar, befinner sig i London. 

På sin youtubekanal visar hon upp hur äter och festar sig igenom staden, och hur de blir blir nekade från att komma in på den fullsatta restaurangen The Ivy dagen efter en festkväll. 

– Det här blev ju en ren flopp. En riktigt ren flopp. Vi fick inte ens ta en kaffe. Det var stängt, säger en av Bianca Ingrossos kompisar i klippet. 

Bianca Ingrosso: ”Jobbigt att vara okänd”

Det får Bianca Ingrosso att sakna kändisskapet i Sverige. 

– Det är som Benjamin säger, det är jobbigt att vara okänd i ett annat land. Vad är det du brukar säga, Benjamin? Du älskar att vara känd? säger Bianca Ingrosso som inte får något svar från sin bror. 

Livet som influencer har för Bianca Ingrosso varit hektiskt den senaste tiden. För drygt två veckor sedan berättade Bianca Ingrosso att hon varit stressad under en längre period och därför var i behov av en ytterligare assistent. Bianca sa då att det kommit in över 3000 ansökningar om den nya tjänsten, som hon ska kolla igenom efter nyår.

– Sen blir någon lycklig människa anställd i mitt, Lovisas och Vanessas (Biancas agent, reds anm) team, säger Bianca Ingrosso.  

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso om hatet på sociala medier

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.