Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här spelar Samir och Viktor in musikvideon

Efter oväntade succén - snart släpps videon till sommarplågan "Success" av bloggstjärnorna Samir Badran och Viktor Frisk.

Tjuvkika på videon här.

Under inspleningen.

Ett dygn tog det, sedan låg Samir Badran och Viktor Frisks låt "Success" etta på iTunes topplista i Sverige. Nu, en månad efter släppet, ligger låten topp tre på listan. Och efter den oväntade succén åker nu den före detta "Paradise Hotel"-deltagaren och modebloggaren runt i Sverige för att spela på nattklubbar.

"Att göra en musikvideo är väl inte något jag hade trott man skulle göra här i livet, men tänk vad mycket roliga saker man får vara med om", skriver Frisk i sin blogg.

Och fansen väntar ivrigt på den kommande musikvideon som bland annat spelats in i en säng, en pool och i en bil.

– Det låter som en klyscha men vi gjorde verkligen det här för att vi tycker att det är superkul. Sedan har vi återigen fått känna av det fantastiska stöd vi har från våra följare. De är bäst, sa Frisk till Expressen efter att låten i början av juni gick upp i topp på Itunes lista.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.