Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här sexflörtar Paolo Roberto med Lena PH

Här sexflörtar Paolo Roberto med Lena PH
Foto: TV4
"Han försöker visa sitt sexpack så ofta det går", säger Renée Nyberg.
Senare i programmet frågar Paolo Roberto om Lena Philipsson är singel. – Är du intresserad eller, säger hon och skrattar.

Det hettar till i premiären av "Renées brygga".

Här sexflörtar Paolo Roberto med Lena Philipsson.

– Han försöker visa sitt sexpack så ofta det går, säger Renée Nyberg.

I kväll klockan 21.00 är det säsongspremiär för TV4:s "Renées brygga". Första programmet gästas av Lena Philipsson, David Batra och Paolo Roberto. Och det hettar till direkt mellan gästerna.

– Det låter som att du sitter på någon form av information som Lena inte minns alls, säger Renée Nyberg när Paolo Roberto insisterar på att han träffat Lena Philipsson tidigare.

– Nej, hade vi träffats på det sättet på det sättet hade hon kommit ihåg mig, det kan jag säga. Vad tog det, en minut? Förlåt, säger Paolo Roberto.

Renée Nyberg konstaterar att det inte är något fel på Paolo Robertos självförtroende.

Och den forne proffsboxaren ger sig inte. Senare i programmet frågar Paolo Roberto om Lena Philipsson är singel.

– Är du intresserad eller, säger hon och skrattar.

Men Paolo Roberto står på sig. När Lena Philipsson vägrar att svara på frågan klättrar Paolo Roberto upp i ett träd för att imponera på sångerskan.

– Vi har haft ett jättespännande samtal jag och Lena, hon ska lämna sin kille för han är för han är så dålig på att klättra i träd, säger Paolo Roberto senare.

LÄS MER: Paolo Roberto om dejtandet: "Svårt"

Renée Nyberg om Paolo Roberto: "Han är inte blyg"

När Expressen ställer frågan om flörten till Renée Nyberg skrattar hon.

– Grejen med Paolo är att han har en förmåga att kunna säga saker på ett sätt som kanske är lite osvenskt. Han är ju verkligen inte blyg av sig.

Du var inte rädd för att det skulle bli lite stelt?

– Det är klart man tänker att nu kan det bli en liten krock här men Lena är så luttrad, verkligen en cool brud. Hon viftar ju bara bort det så man garvar åt det i stället, säger hon och fortsätter:

– Men man ska ge honom det att han försöker. Han stajlar ju när han hoppar upp i trädet och han försöker visa sitt sexpack så mycket det bara går. Han promotar superkroppen som han faktiskt har.

Apropå det så ger ju David Batra dig en liten invit där?

– Haha ja han säger att han hade kunnat vara David Hellenius. Då hade jag varit statsminister snart. Och så hade det blivit den där tarmsköljningen regelbundet (i programmet pratar David Batra om att hans hemlagade indiska mat kommer med en tarmsköljning på köpet, reds anm.)

Intresserad?

– David är en väldigt härlig och rolig person så han är en bra kandidat. Om Hellenius lämnar och fru Batra tröttnar på sin man då anmäler jag mig.

Under resten av säsongen gästas "Renées brygga" av bland andra Ewa Fröling, Dan Ekborg, Dragomir Mrsic, Jessica Almenäs, Sven Wollter, Lill Lindfors och Steve Angello.

Renée Nyberg utlovar både skratt, allvar och tårar.

– Varje program känns unikt. Inspelningarna gick verkligen över förväntan. Det är roliga kombinationer av gäster och så hade vi sjukt nog tur med vädret också.

LÄS MER: Paolo Roberto vill spöa exfruns uppvaktare

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.