Omslaget till decembernumret av magasinet GQ där Rihanna poserar naken. Foto: Planet Photos
Omslaget till decembernumret av magasinet GQ där Rihanna poserar naken.  Foto: Planet Photos

Här poserar Rihanna naken: "Ha kontroll"

Publicerad

Hennes arm och ena hand skyler könsorganet.

En läderjacka täcker delar av brösten.

Här poserar världsstjärnan Rihanna naken för decembernumret av magasinet GQ.

Rihanna är enligt The Sun den enda kvinnan som är med på GQ:s årliga lista Men of the year.

I intervjun med GQ - som är gjord i oktober - är sångerskan mitt uppe i slutfasen av att färdigställa det kommande albumet "Unapologetic", som släpps den 19 november.

- Jag vill göra musik som är hoppfull och upplyftande. Ingenting fånigt eller supersentimentalt, berättar världsartisten och fortsätter:

- Jag vill att det ska vara på riktigt, autentiskt och rått.

"Måste ha kontroll"

Rihanna pratar också om vad som får i gång henne och hur hon ser på sin relation till män.

- Jag vill känna mig som en kvinna. Jag måste ha kontroll över alla andra aspekter av mitt liv, så i ett förhållande vill jag kunna ta ett steg tillbaka.

Som Expressen tidigare har kunnat berätta kommer Rihanna till Stockholm för en exklusiv spelning på Berns den 16 november.

"Unapologetic" är sångerskan sjunde album. Första singeln heter "Diamonds" och du kan kolla in videon till låten här nedan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag