Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här motbevisar Justin Bieber sina kritiker

Här motbevisar Justin Bieber sina kritiker. Foto: Instagram.
Här i den uppmärksammade reklamen för Calvin Klein.

Justin Bieber har tröttnat på anklagelser att hans svällande muskler - och bula - skulle vara photoshoppade i den uppmärksammade Calvin Kleinreklamen.

Därför publicerar han en handduksbild på Instagram som bevis.

Justin Bieber har fått enorm uppmärksamhet för Calvin Kleinreklamen där han agerar kalsongmodell. Men all uppmärksamhet är som bekant inte bra uppmärksamhet. Sajten Breatheheavy.com publicerade en bild som de menar är originalbilden från plåtningen och hävdade att det färdiga resultatet var retuscherat. Sångaren hotade då med att stämma sajten om de inte tog bort inlägget och erkände att den var manipulerad. Sajten pudlade och bad honom om ursäkt.

Blivit anklagad

Men Bieber har uppenbarligen inte släppt historien. Nu publicerar han en bild på sin Instagram där han poserar framför spegeln iförd endast en handduk runt höften, skriver Perez Hilton. Under bilden har han skrivit texten: "Photoshop lol".

Är bilden manipulerad eller inte? Avgör själv.

Anklagelserna om att bilden skulle vara retuscherad är inte den enda negativa effekten av reklamkampanjen. Även modellen Lara Stone som Bieber gör kampanjen tillsammans med har fått sin beskärda del av kommentarer - från Justins fans. Flera Beliebers, som hans fans kallar sig, har skrivit till Stone som är en av världens bäst betalda modeller på Twitter och mordhotat henne.

"Ska döda den tjejen"

"Hej bitch jag hatar dig. Rör du Justins snopp igen så dödar jag dig och jag skämtar inte", skriver en Belieber.

"Jag ska döda den tjejen", skriver en annan.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.