Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här lämnar Johnny Depp Stockholm

Johnny Depp vägrar att svara på frågor
Foto: Eric Emanuelsson
Depp skriver däremot autografer till fans
Foto: Eric Emanuelsson

Johnny Depp är i Sverige och anklagas samtidigt för att ha misshandlat sin hustru Amber Heard.

Nu försvaras han - av bandmedlemmen Bruce Witkin.

– Jag har känt honom i 36 år, det är inte sant, säger han.

Däremot undviker Johnny Depp frågorna från Expressens reporter.

I går hade Hollywood Vampires spelning inför ett fullt Gröna Lund i Stockholm. Bland andra Johnny Depp, Alice Cooper och Joe Perry stod på scenen och rev av rockcovers.

Keyboardisten Bruce Witkin berättar om spelningen:

– Det var kul. Ett bra gig, många unga personer. Så länge de hade det bra så, säger han.

Johnny Depp anklagas för hustrumisshandel

Johnny Depp har de senaste dagarna varit i blåsväder efter att hans hustru Amber Heard lämnat in en skilsmässoansökan och anklagat honom för att ha misshandlat henne under det 15 månader långa äktenskapet.

Bland annat ska han ha kastat en mobiltelefon i hennes ansikte förra lördagen, och hon har visat sig i rätten med tydliga blåmärken i ansiktet.


LÄS MER: Advokatens ord efter anklagelserna mot Heard


Skyddades inför Hollywood Vampires-spelning

Världsstjärnan skyddades inför gårdagens spelning till Gröna Lund och ett område backstage hade spärrats av, ett svart skynke hade satts upp för att minimera insynen - och Johnny Depp åkte båt till konserten.

Bruce Witkin säger att även Johnny Depp, som höll en låg profil under spelningen och endast gick fram till mikrofonen några gånger för att hälsa på publiken, tyckte spelningen var kul.

– Ja, det tror jag, säger han.


LÄS MER: Här festar Johnny Depp i Stockholm


Johnny Depp försvaras av kollegan

Samtidigt försvarar han sin kollega efter anklagelserna från hustrun.

– Det är inte sant. Jag har känt honom i 36 år, det är inte sant, säger Bruce Witkin.

Gitarristen Tommy Henriksen går också in i försvar.

– Jag kan säga dig en sak. Seriöst, jag har känt honom ett tag. Jag kan säga att Johnny inte är den typen av kille, säger han.

Johnny Depp stod utanför Grand Hôtel och skrev autografer på tisdagseftermiddagen. Men när Expressens reporter försökte ställa frågor undvek han dem.

Expressens reporter frågade: Hur känner du inför anklagelserna? Johnny, hur känner du inför anklagelserna? Kommer du gå vidare juridiskt?

Trots att Johnny Depp stod i närheten av reportern fortsatte han skriva autografer och undvek frågorna som ställdes.

Efter gårdagens spelning festade Johnny Depp ihop med ett par bandmedlemmar på Cadierbaren på Grand Hôtel. Han drack drinkar och satt ganska länge och pratade med andra gäster. Sällskapet verkade avslappnade och såg ut att ha trevligt.

Först vid 02-tiden bröt man upp och Johnny Depp försvann till sitt hotellrum, enligt fotografen Janne Åkesson.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.