Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Har lagt ut 266 000 kr på skönhetsingrepp

Tjejerna i tv-serien "Geordie shore" lägger ner mycket tid – och framför allt pengar – på sitt utseende. Foto: MTV
Tillsammans uppges tjejerna ha spenderat mer än 260 000 kronor på skönhet inför nya säsongen av "Geordie shore". Foto: Instagram

Snart börjar den nya säsongen av "Geordie Shore" och deltagarna gör allt för att se så bra ut som möjligt.

Särskilt tjejerna satsar stort på utseendet - och har tillsammans lagt över 266 000 kronor på skönhetsingrepp, smink och hårprodukter.

Med premiären av nya säsongen av "Geordie Shore" bara dagar bort har Daily Mail sammanställt en lista över hur mycket pengar de kvinnliga deltagarna har lagt på sitt utseende.

Och det är en hisnande summa - tillsammans har de nämligen spenderat över 266 000 kronor på skönhetsingrepp, smink och hårprodukter.

 

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenner förnekar plastikoperationer

 

Mest av alla har Charlotte Crosby spenderat. Realitystjärnan har nämligen lagt drygt 85 000 kronor på att få sin näsa fixad och tänderna blekta. Dessutom har pengarna bland annat gått till att pumpa upp läpparna, bli brunare genom soldusch och hårförlängningar.

Holly Hagan: "Det var sjukt dyrt"

Men även Holly Hagan har lagt en hel del pengar på utseendet inför den kommande säsongen. Hon har betalat närmare 80 000 kronor för att förminska brösten, efter att ha gått ner närmare 20 kilo i vikt.

– Huden har sträckts ut så mycket så hela området såg hängigt ut, har Holly Hagan tidigare förklarat.

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ: TV3-profilen om det tuffa plastikingreppet

 

Hagan har även passat på att spruta in lite botox och förstorat läpparna. Efter att ha lagt upp bilder på sig själv på Facebook fick hon kritik för att hon inte längre gick att känna igen - men realitystjärnan gav snabbt svar på tal.

"Det hoppas jag, det var sjukt dyrt", svarade hon enligt Daily Mail.

Även Chloe Ferry och Marnie Simpson har öppnat plånboken inför den kommande säsongen - men de ligger i lä jämfört med sina kolleger. Chloe Ferry har spenderat närmare 63 000 kronor på olika skönhetsingrepp och produkter, medan Marnie Simpson stannade på - i sammanhanget - blyga 16 000 kronor.

 

 

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!