Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här laddar Kanye West inför "Skavlan"-besök

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Här laddar Kanye West för "Skavlan".
Foto: Splash News
Stjärnan spatserade på Londons gator på måndagseftermiddagen.
Foto: Splash News
På fredagen sänds West intervju i "Skavlan".
Foto: Christian Örnberg

Här laddar Kanye West inför "Skavlan".

Hiphopstjärnan är i London och värmer upp med att besöka London Fashion Week, enligt Daily Mail.

Wests besök i "Skavlan" blir hans första nordiska tv-framträdande.

Idag stod det klart att världsstjärnan och hiphopgiganten Kanye West gästar "Skavlan" i SVT1 på fredag. Framträdandet blir Wests första tv-framträdande i Norden.

– Vi har genom åren haft glädjen att presentera många av världens främsta artister för Skandinavien. Men att Kanye West intar vår scen känns ändå som pricken över i, säger Fredrik Skavlan i ett pressutskick.

Ska besöka modeveckan

I "Skavlan" som spelas in i London denna vecka, ska West uppträda med sin nya låt "Only one". Det är dock oklart om West kommer att låta sig intervjuas av Skavlan. Beslutet ska ha fattats under måndagen, i dag.

Kanye West befinner sig inte bara i London för tv-framträdandet utan är också där för London Fashion Week, enligt Daily Mail. Londons modevecka började med en minnesceremoni för modegurun Louise Wilson som avled i maj förra året.

West var på plats för att lämna sina kondoleanser. Han var nära vän med Louise Wilson, skriver Yahoo News.

"Skavlan" med Kanye West sänds fredag klockan 21.00.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.