När Anders Borg böjde sig fram för att kyssa flickvännen fick han nobben.

När Anders Borg böjde sig fram för att kyssa flickvännen fick han nobben.

Här kyssdissas Borg av Peczynski

Publicerad

Anders Borg och Dominika Peczynski glittrade ikapp på Elle-galan - men allt gick inte riktigt som före detta finansministern tänkt sig.

När han böjde sig fram för att kyssa flickvännen fick han nobben.

I februari 2015 berättade Anders Borg att han har lämnat in en skilsmässoansökan och bekräftade samtidigt relationen med Army of lovers-stjärnan Dominika Peczynski.

Sedan dess har paret hållit en låg profil och inte visat upp sig offentligt tillsammans annat än vid ett fåtal tillfällen.

Men under Elle-galan i Stockholm syntes de tillsammans på röda mattan, Anders Borg något mer kärleksfull mot sin partner än Dominika Peczynski.

Kyssdissen mot Anders Borg

När den före detta finansministern lutade sig fram för att kyssa flickvännen fick han dissen. Dominika Peczynski vände subtilt bort ansiktet och fortsatte i stället minglet.

 

LÄS MER: Dominika om kärleken till Anders Borg

 

Andra kärlekspar som setts till under kvällens gala är Charlotte Perrelli och Anders Jensen, Miriam Bryant och Tommy Hey och Anja Pärson och Filippa Rådin.

Tidigare har Dominika Peczynski sagt att hon känner sig klar med bytandet av man, hon vill leva med Anders Borg.

Live-published photos and videos via Shootitlive

– Jag är kär i Anders. Jag hoppas att jag kommer leva med honom resten av livet. Jag känner mig rätt klar med bytandet av karl, det kan jag säga. Jag har bytt klart.

 

LÄS MER: Dominika till akuten efter "Idol"

 

Anders Borg och Dominika Peczynski visade sig även på en "Idol"-final under hösten 2015. Då satt Borg i publiken när Army of lovers återförenades - i en riktig smiskshow.

Efter sändningen förklarade Anders Borg varför han valt att visa upp sig med kärleken på just "Idol".

– Jag tycker inte det är så konstigt. Det här är ett program som massor av människor tittar på. Jag tycker det är roligt att vara med i det, sade han och fortsatte:

– Jag tyckte det var kul att se Army of Lovers.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag