Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här klär Bert av schlagershowen

Sprickfärdiga. Nej, det är inte naturister från "Farmen" utan Torgny Söderberg, Lasse Holm och Bert Karlsson som återupplivar landsplågan "Ballongdansen" i "Kikki, Bettan och Lotta".
Här ser ni resultatet av Lasse Holms, Bert Karlssons och Torgny Söderbergs regi av nypremiären av Kikki, Bettan och Lottas show på Cirkus i Stockholm.
Med sig själva.
- Det var bara att ta av sig brallorna. Det här var jättekul och det gäller att bjuda på sig själv, säger Lasse Holm.
Komik och 1980-talet är något av en röd tråd när showen "Kikki, Bettan, Lotta" gör en nystart, den här gången i Stockholm. Vissa inslag i föreställningen är helt nyskrivna och man tvekar inte att ta ut svängarna. I en serie korta humorfilmer har den svenska schlagerhistoriens tre åldermän, Bert Karlsson, Lasse Holm och Torgny Söderberg spelat in skruvade scenarier. Roligt - Jag kan inte berätta vad det är, men roligt blir det, lovar Bert Karlsson. Arbetsnamnet är "Fame Factory 1980" och en rad avdankade stjärnor väcks till liv. Bland andra Herreys, Thore Skogman, Siw Malmkvist och Thomas Ravelli finns i rollistan. Men mest anmärkningsvärd är kanske trions egen musikvideo, "Ballongdansen". I bara mässingen - med några ballonger - dansar de till landsplågan som toppade singellistan för drygt 20 år sedan. Låten blev riksbekant i början av 1980-talet i tv-programmet "Nöjesmaskinen". Till historien hör att det var just Bert Karlsson som sedan gav ut singeln. Då dansade han också själv, både på skivomslaget och en gång i tv, vid lanseringen 1982. Favorit i repris Nu gör han det på nytt. - Jag repeterade ingenting före inspelningen och dansade väl mest mot de andra. Men det blir säkert roligt att se, skrattar Bert Karlsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.