Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här kapar fåret Skavlans intervju med Rossellini

Får-kaos i ”Skavlan”
Foto: Skavlan/SVT
Fredrik Skavlan kan inte hålla sig för skratt när han ser fåret.
Foto: SVT
Isabella Rossellini med fåret ”Frida Kahlo”
Foto: SVT
Isabella Rossellini på besök i Sverige 2015.
Foto: HENRIK HANSSON / HENRIK HANSSON EXPRESSEN

Här avbryts ”Skavlan”-intervjun” av en oinbjuden gäst. 

Mitt under pratstunden med Isabella Rossellini stänger hennes får av kameran. 

– Får är väldigt nyfikna, säger hon.

Den italiensk-amerikanska skådespelerskan Isabella Rossellini fick nyligen ta emot Stockholm filmfestivals hederspris. Och på fredag gästar hon ”Skavlan” från sin farm på Long Island utanför New York tillsammans med alla sina djur. 

Men det är inte alla djur som accepterar ett kamerateam i deras trädgård. Plötsligt under samtalet dyker ”Frida Kahlo” upp och stänger av utrustningen. Bilden blir helt svart. 

– Absurt!, säger Fredrik Skavlan skrattandes. 

När bilden kommer tillbaka skojar Skavlan om det var Rossellinis pressperson som stängde av kameran. 

– Nej, nej. Det var fåret Frida Kahlo. Hon är döpt efter den Mexikanska konstnären, säger hon och skrattar.

– Får är väldigt nyfikna. Hon är inte van att se en dator och kamera i trädgården. Så när hon skulle lukta på den råkade hon stänga av den. 

Fick pris på Stockholm filmfestival 

Isabella Rossellini är dotter till svenska Ingrid Bergman och regissören Roberto Rossellini. Under 80- och 90-talet hade hon stora framgångar som skådespelerska i filmer som ”Blue velvet”, ”Wild at heart”, ”Vita nätter” och ”Döden klär henne”.

Tidigare i höstas mottog hon också Stockholm filmfestivals hederspris. En utdelning hon tyvärr inte kunde medverka fysiskt på. 

– Givetvis är det viktigt för mig att priset är svenskt eftersom min mamma var svensk. Det är ett viktigt land för mig. Även om jag aldrig har bott i Sverige, så tillbringade vi varje sommar i Sverige. Min styvfar hade ett hus på Västkusten nära Fjällbacka, sa Isabella Rossellini till Expressen efter prisutdelningen. 

”Skavlan” sänds fredagar 21.00 på SVT1.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.