Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Har inte druckit alkohol på 12 år – efter mardrömskvällen 2009

Hollywoodstjärnan Megan Fox valde att sluta dricka för 12 år sedan.

Nu berättar hon om mardrömskvällen på Golden Globe som fick henne att sluta dricka.

– Jag var stridslyten, säger hon i en intervju i Who What Wear. 

Megan Fox, 35, har tidigare berättat om sitt beslut att inte dricka, och hur det var en fylla på Golden Globe-galan 2009 som fick henne att ta beslutet. I en intervju har hon nu berättat mer om vad som hände den kvällen som fick henne att helt sluta med alkohol.

– Numera dricker jag inte, och det är på grund av det här, säger Megan Fox i intervjun om händelsen.

Det var stjärnans första Golden Globe och hon berättar hur hon hamnade vid samma bord som Blake Lively, Kevin Jonas, Joe Jonas och Nick Jonas och att hon drack stora delar av den stora champagneflaskan som placerats ut till deras bord.

Ingen mer alkohol för Megan Fox.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP

Fick problem efter kommentarerna

Efter champagnen var det dags att gå över röda mattan och Megan Fox ska då ha sagt flera olämpliga saker. Hon minns inte allt hon sa men hon ska ha sagt att hon skämdes över att gå på galan och hatade sin klädsel. 

– Jag var stridslysten och sa mycket skit som jag inte borde ha sagt på röda mattan, säger Megan Fox. 

Hon gjorde även flera intervjuer och ska bland annat i en tv-intervju ha slängt ur sig transfobiska skällsord. Megan Fox berättar att många blev upprörda över hennes uttalanden och att hon ”fick problem” efter sitt beteende på Golden Globe 2009, men hon har inte specificerat på vilket sätt.

– Jag gillar inte att dricka. Jag gillar inte att känna att jag inte har kontroll, jag vill känna att jag är i full kontroll av min kropp, har Megan Fox sagt i en intervju efter händelsen på Golden Globe. 

Megan Fox svarar på kritiken om ålderskillnaden:

Megan Fox svarar på kritiken om ålderskillnaden

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.