Har gör Linda tv-comeback

Publicerad

Här dyker Linda Thelenius, 38, i plurret - i sin tv-comeback.

Den tidigare Big Brother-stjärnan är en av deltagarna i TV3:s "Kändishoppet", trots höjdrädsla.

- Jag trodde jag skulle svimma på trean, det är jättehögt för mig, säger Linda Thelenius från simbassängen.

Sedan tidigare är det klart att tidigare fotbollsproffset Glenn Hysén är en av deltagarna i vårens "­Kändishoppet", där åtta kändisar ­tävlar mot varandra i simhopp.

Bland de övriga sju ­deltagarna finns bland andra Linda Thelenius (tidigare Rosing). I går tränade hon för fullt - trots höjdrädsla.

- Jag är skitstolt över mig själv, jag har sådana problem med ­höjder, säger hon.

Hoppade från trean

Som högst blev det hopp från trean i går.

- Det är skithögt för mig, det är galet, säger Thelenius.

- Jag är skiträdd där uppe, jag trodde jag skulle svimma. Men det är roligt, vi får se hur långt jag kan pressa mig, fortsätter hon.

Programmet blir också den tidigare dokusåpastjärnans tv-comeback.

"Tränat gymnastik"

- Det här kändes som rätt grej. Jag har tränat gymnastik när jag var liten så det här är en utmaning att komma tillbaka och göra grejer man gjorde som liten. Det är jätteroligt och passar mig, säger Linda ­Thelenius.

Övriga deltagare är simmerskan Emma Igelström, kampsportaren Jörgen Kruth, sångerskan och PR-kvinnan Dominika Peczynski, ­fotbollsmålvakten Rami Shaaban, programledaren och trollkarlen Tobbe Blom och tv-snickaren Matte Carlsson, känd som "Bygglovs-Matte".

"Hemliga namn"

- Jag kan bekräfta att de är med i "Kändishoppet" och det är vi väldigt glada över, säger Susanne Nylén, tf presschef på TV3.

Simhoppsstjärnorna Ulrika Knape och Anna Lindberg kommer också vara involverade.

- Hela familjen Knape kommer att vara involverad på olika sätt och bidra med sin expertis, säger Susanne Nylén.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag