Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här gör Björn Skifs comeback på scenen

I kväll gjorde Björn Skifs comeback på scen efter kollapsen. Foto: Pelle T Nilsson/Stella Pictures/2135 / STELLA PICTURES PELLE T NILSSON
Bland gästades han av Markoolio. Foto: Pelle T Nilsson/Stella Pictures/2135 / STELLA PICTURES PELLE T NILSSON
Skifs spelade på Göta Lejon i Stockholm. Foto: Pelle T Nilsson/Stella Pictures/2135 / STELLA PICTURES PELLE T NILSSON
Björn Skifs. Foto: Pelle T Nilsson

Här gör Björn Skifs comeback på scenen.

Efter en månads sjukskrivning är artisten tillbaka med en egen föreställning.

"Allt gick fantastiskt bra ikväll, en härlig känsla att vara tillbaka på scenen!", skriver artisten i ett sms.

Björn Skifs, 69, är tillbaka på scenen efter sin kollaps. Det var i augusti som han svimmade i hemmet och fick en hjärnskakning. Fallet var så illa att stjärnan var tvungen att sy och tillbringa flera dagar på sjukhuset. Han tvingades ställa in alla jobb och spelningar som var planerade – men nu är han tillbaka igen.

Det är med föreställningen "Lite nu och då", som spelas på Göta Lejons scen i Stockholm, som artisten gör sin comeback.

"Allt gick fantastiskt bra ikväll, en härlig känsla att vara tillbaka på scenen!", skriver Björn Skifs i ett sms efter sin comeback på scen.

Överraskad av Markoolio

På scenen fick han bland annat sällskap av musikern Claes af Geijerstam och artisten Markoolio. Besök som han inte visste om innan de dök upp på scenen tillsammans med honom och som överraskade honom glatt.

Björn Skifs hyllade även sin publik som var på plats för att se honom göra comeback. Det var när en person i publiken frågade Björn Skifs vad som var det roligaste och bästa som artisten visste som artisten ska ha svarat:

– Det är det här som jag gör nu.

Artisten sjöng även flera låtar på scenen, berättade om minnen från sin karriär och lät publiken ställa frågor till honom. Han berättade bland annat om när han uppträdde på kronprinsessan Victorias bröllop och ska ha kallat upplevelsen för "jätterolig, men väldigt konstig".

 

LÄS MER: Läkarnas besked till Skifs efter kollapsen

 

Björn Skifs gör comeback på scen

Det är efter en månads sjukskrivning som han nu står på scenen igen. Senast artisten stod på scen var tillsammans med kollegan Tommy Körberg, 68.

Det var efter deras gemensamma uppträdande på Skansen som Björn Skifs svimmade. De resterande gemensamma föreställningarna ställdes in, men kommer att spelas nästa år runtom i Sverige.

 

LÄS MER: Björn Skifs förtvivlad efter sin kollaps

 

– Nu har jag vilat en månad och mår bra. Nu är jag i gång igen och det känns jätteskönt, sa Björn Skifs till TV4 Nyheterna inför kvällens föreställning.

Björn Skifs berättade även för kanalen att publiken skulle komma att få lära känna honom på ett annat sätt och komma honom närmare i den nya föreställningen.

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.