Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Carina Berg och Erik Johansson har gift sig

Carina Berg och Erik Johansson.Foto: Stella Pictures / Sigge Klemetz
Carina Berg.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Carina Berg och Erik Johansson.Foto: HENRIK ISAKSSON/IBL / /IBL

Idag gifte sig Carina Berg, 41, med sin kärlek Erik Johansson, 29, i Vemdalens kyrka, uppger Aftonbladet.

Brudparet kysstes till fiolspel – och lämnade ceremonin på häst och släde.

Tv-profilen Carina Berg har fått sin fotbollsspelare Erik Johansson.

Bröllopsdagen ska ha inletts med korvgrillning i 26 minusgrader – därefter anlände gästerna till den snötäckta kyrkan i Härjedalen klockan 15.45.

Den intima ceremonin utspelade sig i ett vintrigt sagolandskap med tända marschaller. 

Bruden Carina Berg uppges strålat ikapp med den drömmiga platsen i en lång, benvit, klänning och pälskappa – varav brudgummen Erik Johansson bar en rutig, marinblå kostym och hatt.

 

 

Carina Bergs bröllopsgäster kastade rosenblad

Ceremonin, i Vemdalens kyrka, avslutades till fiolspel samtidigt som brudparet kysstes utanför på kyrkbacken. Därefter kastade Carina Berg brudbuketten.

– Gästerna jublade när de kom ut. Häst och släde kördes fram med facklor och Erik och Carina kramades om innan de hoppade ner i släden och åkte därifrån. Gästerna lämnade sedan i buss, säger ett ögonvittne till Nöjesbladet.

Gästerna ska även ha kastade rosenblad på de nygifta.

Själva vigseln uppges tagit runt 30 minuter – och paret lämnade kyrkan med häst och släde. Enligt Aftonbladet höll Erik Johansson om sin fru, som höll värmen med päls och filtar, när släden lämnade kyrkan.

Den stjärnspäckade bröllopsgästlistan innehöll bland annat brudens nära vän och kollega – Christine Meltzer, 44. 

Till Expressen tackar Carina Berg för gratulationerna, men har i övrigt inte några kommentarer. 

Kanal 5 meddelar i ett sms att dom ”givetvis är väldigt glada för Carinas skull”. 

 

 

Carina Berg och kärleken Erik Johansson

De nyblivna makarna förlovade sig i april 2018. 

”Solen strålar runt honom. Det gör den även om det är natt eller mulet har jag märkt. Min blivande make”, skev Carina Berg då på Instagram under en bild på paret med tv-profilen bärandes en ring på vänster ringfinger.

Sedan förlovningen har paret öppet visat sin kärlek i sociala medier.

Fotbollsproffset Erik Johansson har även flyttat till Stockholm och skrivit på för Djurgårdens IF – för sin nyblivna frus skull.

– Det känns jättebra. Det är ju inte helt lätt när man behöver flyga emellan och så. Det känns fantastiskt och vi har ett väldigt fint liv här. Det är fantastiskt. Jag ser väldigt mycket fram emot att få börja ett liv här i Stockholm, sade Erik Johansson då till Expressen. 

I samma intervju bekräftade han att Carina Berg är hans livs stora kärlek:

– Absolut, absolut är hon det. Det är inga tvivel på det. Som den där klyschan att "man vet när man vet". Det är något jag har upplevt som en klyscha och lite löjligt, men det är verkligen så.