Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här friar kärleken till Magdalena Graaf – med kebab

Frieriet var på en restaurang.
Foto: Instagram.
Magdalena Graaf och Louie Marti ska gifta sig
Foto: Peter Knutson / PETER KNUTSON
Magdalena Graaf.
Foto: Eero Hannukainen / IBL

Magdalena Graaf och Louie Marti ska gifta sig.

Under torsdagskvällen gick Marti ner på knä och friade – på en kebabrestaurang i Stockholm.

”2 kebab-frallor med extra sås senare som ni ser på videon sa hon JA”, skriver han på Instagram.

– Det var väldigt oväntat och väldigt plötsligt, jag fattade ingenting, säger Magdalena Graaf nu.

Skådespelaren Louie Marti, 43, och mångsysslaren Magdalena Graaf, 45, ska gifta sig. Paret, som träffades i fjol, förevigade frieriet på som ägde rum på Kebab house i Stockholm under torsdagen.

Jag har Väntat på rätt tillfälle. Allt från resor , båtturer och familjemiddagar. Men inget har känts riktigt rätt. Ni som gjort detta vet hur det känns. Man vill ju det ska bli perfekt”, skriver Loui i ett inlägg på Instagram.

Det var efter galapremiären av filmen ”Suedi”, där Louie också har en roll, som paret bestämde sig för att äta kebab på Graafs favoritrestaurang.

Det är min Magdalena det.. Billigt och bra. 2 kebabfrallor med extra sås senare som ni ser på videon sa hon JA! och Nu har jag en fästmö”, skriver han vidare i inlägget.

Magdalena Graaf: ”Känner mig väldigt glad”

Stort grattis Magdalena Graaf!

– Tack, tack! Det var väldigt oväntat och väldigt plötsligt, jag fattade ingenting. Det var otroligt kul och jag känner mig väldigt glad över att jag ska få bli fru Marti, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker det var så roligt, vi har så mycket gemensamma facktoner i våra liv, och jag tycker det var väldigt rolig plats att välja, i och med att vi båda älskar kebab i fralla.

Hur har ni firat det här?

– Vi var på filmpremiär innan. Det var det vi gjorde, sen åt vi kebab.

Åt du upp kebaben?

– Nej, jag fick inte i mig hela kebaben, jag blev så överraskad.

Hur ska ni fira det här?

– Vi ska åka upp till herrgården och ha det trevligt. Jag har inte hunnit tänka på någonting med bröllopet.

Träffades i fjol

Paret träffades i fjol efter att Magdalena Graaf opererat hjärtat. ”Nu ska vi se om det går att laga ett trasigt hjärta?” skrev Graaf på Instagram innan operationen, och det har tydligen gått alldeles utmärkt.

Ett par månader senare var de ett par, och ytterligare ett par månader efter det hade de tatuerat in varandras namn på sina kroppar.

Och under torsdagen stod det klart att paret ska gifta sig, efter att Louie Marti friat på en kebabrestaurang i centrala Stockholm.

Louie Marti levde med Hells Angels: ”Du vet bara vad du läst i tidningen”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.