Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här fejkar Wahlgren sitt eget bröllop utomlands

Det här är familjen Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Edward af Sillén i kapellet i Las Vegas.
Foto: The Little Vegas Chapel / The Little Vegas Chapel
”Vi sa att nu ingår vi i äktenskap, och sen kommer vår lilla kärleksbebis som blir showen den 23 januari”, berättar Pernilla Wahlgren.
Foto: THE LITTLE VEGAS CHAPEL / THE LITTLE VEGAS CHAPEL
Pernilla Wahlgren på Kristallengalan 2019. Nu gör hon sig redo för en ny show nästa år.
Foto: OLLE SPORRONG

Inför en sjungande präst i form av Elvis Presley har Pernilla Wahlgren och regissören Edward af Sillén sagt ja till varandra.

Eller?

Helgens bröllop i Las Vegas var snarare ett symboliskt startskott inför artistens kommande show ”Pernilla Wahlgren har Hybris”.

– Vi sa att nu ingår vi i äktenskap, och sen kommer vår lilla kärleksbebis som blir showen den 23 januari.

Pernilla Wahlgrens 2018 blev ett succéår med showen ”Kort, glad och tacksam”. I vinter är artisten och realityprofilen tillbaka med en ny show, och har därför rest till Las Vegas för att hitta inspiration.

Men på plats gick Wahlgren och showens regissör Edward af Sillén ett steg längre när de klev in i ett klassiskt ”wedding chapel” i staden – för att gifta sig.

– Det är exakt samma ensemble till den här showen som jag hade med mig på förra. Så har vi lagt till Edward. Och eftersom han är så sjukt upptagen och har gjort de flesta succéshower som har satts upp i Sverige de senaste åren, så kändes det tryggt att gifta mig med honom, så att jag knyter honom till mig, säger hon.

Wahlgren: ”Ett minne för livet”

Pernilla Wahlgren fortsätter att berätta om stunden framför altaret:

– Vi blev faktiskt vigda av Elvis himself. Så det var ett minne för livet måste jag säga. Jag tror varken jag eller Edward kommer att gifta oss på riktigt här, så det var ett fint och fnissigt ögonblick måste jag säga.

Vittne var Ola Forssmed som var med i senaste showen, och som även är med i den kommande.

Trodde Elvisprästen att vigseln var på riktigt?

– Det trodde han säkert. Vi sa inte att det inte var på riktigt. Jag har blivit förd till altaret av Elvis, och sen så sa jag ja till Edward där framme. Och prästen sjöng ”Love me tender” och ”Viva Las Vegas” för oss, vi fick välja låtarna själva.

Hade du samma bröllopsklänning som du hade på ditt riktiga bröllop?

– Haha, den hade jag inte. Den kommer jag inte i i dag tyvärr. Men jag hade en väldigt fin klänning faktiskt som jag hade hemma i garderoben. Jag tänkte när jag köpte den att 'den här skulle man till och med kunna gifta sig i'. Så det var ju kul att den kom till användning.

Elvis-prästen med det ”nygifta” paret.
Foto: THE LITTLE VEGAS CHAPEL

Lagt till nya städer på turnén

Pernilla Wahlgren berättar vidare hur den nya showen kommer innehålla ungefär liknande ingredienser som den förra: Humor, ironi, imitationer och musik. Fler av datumen för nya showen har redan sålt ut och nya datum och städer har adderats till turnéplanen.

– Vi förlänger turnén och har redan nu lagt till massa nya städer till hösten. För det är framför allt det man märker att folk frågar, ”kommer ni till vår stad?” och man vill ju försöka komma till så många städer man kan, det är målet.

Utöver Pernilla Wahlgren själv och Ola Forssmed syns precis som under förra showen även Kim Sulocki, Måns Nathanelson och Hanna Hedlund i den kommande showen.

”Pernilla Wahlgren har Hybris” har premiär på Cirkus i Stockholm den 23 januari. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.