Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här får skådespelaren nog av ”arga snickarens” kritik

Dagens toppnyheter inom nöjesvärlden.
Shima Niavarani reagerar starkt på Anders Öfvergårds ord i ”Anders knackar på”. Foto: TV4
”Livet är inte Instagram där alla går runt med feta prylar. Inte ens en skådespelare behöver ha det så”, säger Shima Niavarani.Foto: TV4
Anders Öfvergård blir upprörd över fyndet i badrummet. Foto: TV4
Strömsladden som hänger ut ur väggen i badrummet visar sig vara strömförande. Foto: TV4

Skådespelaren och sångerskan Shima Niavarani får besök av Anders Öfvergård i måndagens ”Anders knackar på” – och ilsknar till av tv-snickarens hårda ord.

– Om det kommer hem en person till dig och säger ”varför har du inte fetare högtalare?”, ”varför har du inte en dyrare soffa?”, då ska du veta att den personen är en fascist och du kan inte lita på den, säger hon och vänder sig in i kameran.

Shima Niavarani, 34, har bott i samma lägenhet i Stockholm i tio år. Men mycket är ofixat och ser provisoriskt ut i hemmet.

Därför kommer ”arga snickaren” Anders Öfvergård hem till Niavarani för att hjälpa henne få ordning på bostaden. Enligt honom är anledningen till det ofixade hemmet mest svepskäl.

– När jag frågar Shima varför hon inte gjort något på tio år, då säger hon så här att ”jag har inte haft tid, jag har jobbat för mycket”. Alltså det där är sånt skitsnack. Det handlar bara om om hon vill.

Men Öfvergårds ibland något hårda stil går inte riktigt hem hos Shima Niavarani. 

”Ska vi prata klasskillnader?”

Framför allt hettar det till när snickaren sågar Shima Niavaranis små och gamla högtalare. Han menar att en person som sysslar med musik måste kunna ha bättre ljudkvalitet i sitt hem.

– Men varför har du inte en porsche? What the fuck. Ursäkta ska vi prata klasskillnader här? Du kan inte säga till en människa varför har du inte bättre prylar?, säger en uppenbart irriterad Shima Niavarani.

Skådespelaren, känd bland annat från förra årets julkalender ”Storm på Lugna gatan”, vänder sig sedan direkt in i kameran.

– Får jag bara säga en sak till tittarna. Om det kommer hem en person till dig och säger så här ”varför har du inte fetare högtalare?”, ”varför har du inte en dyrare soffa?”. Då ska du veta att den personen är en fascist och du kan inte lita på den.

Anders Öfvergård försöker samtidigt bryta in.

– Har jag sagt ”varför har du inte en fetare soffa”?

- Livet är inte Instagram där alla går runt med feta prylar. Inte ens en skådespelare behöver ha det så, menar Niavarani.

Upptäcker livsvara i badrummet

Slitningarna mellan de båda fortsätter sedan under programmets gång. Framför allt när Anders Öfvergård upptäcker en strömförande sladd som hänger rakt ut på badrumsväggen.

– Det här upprör mig, förklarar han för Shima Niavarani, som halvt skrattande berättar att den förra lägenhetsinnehavaren menade att sladden inte var strömförande. 

 – Du får garva hur mycket du vill. Alltså skulle du trilla när du duschar och tar tag i de här då är det 230 volt rätt in i din kropp. 

– Varför tar du inte hit någon?, undrar tv-snickaren.

– De är inte en sån grej jag gör, säger Shima Niavarani och lämnar rummet.

”Anders knackar på” sänds på måndagar 20.00 på TV4 och TV4 Play.