Här dras Lady Gaga av scenen – faller handlöst

Här faller Lady Gaga av scenen
Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN
Lady Gaga var med om en dramatisk olycka under en konsert i Las Vegas.
Foto: WILLY SANJUAN / AP TT NYHETSBYRÅN
På filmklipp syns hur mannen som bjuds upp på scenen plockar upp Lady Gaga i sin famn.
Foto: CNN
De båda faller sedan av scenen.
Foto: CNN

Världsartisten Lady Gaga drogs av scenen mitt under en konsert, rapporterar sajten TMZ.

Nu sprids en film på när stjärnan faller handlöst av scenen och rakt ner i golvet.

Det var i torsdags, när Lady Gaga, 33, uppträdde i Las Vegas som olyckan skedde.

”Poker face”-stjärnan ska ha bjudit upp ett fan ur publiken. Mannen som snabbt tog sig upp på scenen blev tillsynes något för exalterad och plockade plötsligt upp Lady Gaga i sina armar. 

På filmen från händelsen syns hur artisten virar sina ben runt mannens midja innan han sedan plötsligt tappar balansen och tar med sig sin idol i fallet.

33-årige stjärnan ska ha landat rakt på golvet och fått mannen över sig – något som resulterade i skrik och förvåning bland resten av publiken.

Lady Gags ord efter olyckan

Lady Gaga tycks dock inte ha skadat sig alltför allvarligt – för stjärnan var snabbt på benen igen och tog sig på scenen för att fortsätta showen.

– Det enda som inte är okej är att vi behöver trappor upp till scenen så att jag kan ta mig upp igen, ska hon ha sagt efter olyckan, enligt TMZ.

Mannen som orsakade olyckan uppges själv ha blivit skärrad och börjat gråta efter händelsen. 

Lady Gagas svar? TMZ uppger att hon bjud mannen på scenen igen under låten ”Million reasons”.

– Kan du lova mig något? Kan du förlåta dig själv direkt för det som precis hände? Jag tyckte det var otroligt. Vi älskar varandra så mycket att vi ramlade av scenen, sa stjärnan på scenen efter incidenten.

Stefani ”Lady Gaga” Germanotta har på senare tid varit i ropet bland annat för uppbrottet med Christian Carino. De båda bröt sin förlovning i början av året. Sedan dess har stjärnan bland annat omgärdats av romansrykten med Bradley Cooper – henens motspelare i filmen ”A star is born”.

Vem är Lady Gaga?

Det här är Lady Gaga.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.