Här brister det till slut för juryn – börjar bråka

Publicerad

Till slut brister det för juryn under sista deltävlingen i "Idols" slutaudition. 

Det är efter att de två tjejerna, Selina och Paulina har sjungit – som Nikki Amini och Alexander Kronlund börjar bråka med varandra. 

– Ska de vara färdiga artister nu? Ha hittat allt nu?, säger en irriterad Kronlund till Nikki Amini. 

Under tisdagens program av "Idol" är det den sista delen i slutaudition, innan det är dags för kvalmomentet. De som har klarat sig vidare från de tidigare momenten ska nu ställa sig på scenen och köra solosång. 

Vissa imponerar – andra inte.

Men det är när de två tjejerna Selina och Paulina ställer sig på scenen, som det till slut brister för delar av juryn och de hamnar i ett rejält bråk.

Selina och Paulina har utmärkt sig under "Idol"-säsongen då de har väldigt unika röster, något som hyllats av juryn under de tidigare programmen.

– Det är så otroligt charmigt, helt unikt, sa tillexempel Anders Bagge efter Selinas första framträdande i "Idol". 

Paulina fick liknande beröm efter sin audition.

Går inte som de har tänkt sig

Men under solosången har de båda svårt att leverera, trots juryns förväntningar innan de båda börjar sjunga.

– Du har en lyckosam fördel med din charmiga röst. Men du behöver träna på alla moment, och inte bara vara glad för din fördel, sa Alexander Kronlund till Selina innan hon började sjunga.

Efter att båda tjejerna sjungit klart var juryn osäker på deras framtid i programmet.

– Jag är ledsen. Det här var karaoke. Det här går inte att rädda på något sätt, säger en besviken Nikki Amini efter Paulinas framträdande. 

– Det gick inte så bra det här, säger Alexander Kronlund efter Selinas solosång.

När juryn sedan ska överlägga om någon av tjejerna ska gå vidare, ryker Alexander Kronlund och Nikki Amini ihop i ett bråk.

Juryn börjar bråka 

Kronlund ser potential i en av tjejerna, men Nikki Amini är inte nöjd.

– Det här var ju helt off, säger hon.

– Ska de vara färdiga artister nu? Ha hittat allt nu?, svarar en irriterad Kronlund.

– För mig är det här... det kommer inte att hända under "Idol", avslutar Nikki Amini.

Men Alexander Kronlund ger sig inte.

– Det är din prognos. Inte min! 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag