Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här avslöjar Kim Kardashian lyxdetaljen i hemmet

Kim Kardashian.Foto: AFF-USA/SHUTTERSTOCK / AFF-USA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Kim Kardashian visar upp lyxiga kylskåpet.Foto: SKÄRMDUMP/TWITTER / SKÄRMDUMP/TWITTER

Realitystjärnan Kim Kardashian har tidigare fått kritik för sitt tunnsådda kylskåp – som bara rymt några enstaka mjölkkartonger och andra drycker.

Men nu slår fyrabarnsmamman tillbaka kritiken och visar upp den lyxiga detaljen i hemmet.

När Kim Kardashian gjorde reklam för sitt klädmärke Skims delade hon med sig av en bild där hon står vid sitt kylskåp. Men i stället för att tänkta på klädesplaggen var fansen snabba på att anmärka att kylskåpet var märkbart tomt på matvaror, skriver Independet.

”Äter ni luft? För jag ser inte någon mat i det där kylskåpet” skriver en person på Twitter.

Många menade även att kylskåpet inte ser ut som det brukar göra hos en familj med fyra barn.

Nu slår fyrbarnsmamman tillbaka mot följarna, som enligt egen utsago undrat hur hon egentligen utfodrar sina barn.

Visar upp lyxiga kylskåpet

”Okej så eftersom insidan av mitt kylskåp är så intressant och jag såg alla nyhetsrapporteringar tänkte jag ge er en rundtur”, säger Kim Kardashian på Instagram skriver Independent.

Kardashian gör en rundtur kring det stora köket – för att sedan avslöja dess lyxiga detalj: ett kylskåp stort nog att traska runt i.

https://twitter.com/KimKardashian/status/1215125730691960833?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fd-1824678515403984329.ampproject.net%2F1912180046560%2Fframe.html

I det stora kylskåpet finns bland annat flera glasburkar med snacks och olika toppings till frozen yoghurt – eftersom familjen även har en frozen yoghurt-maskin.

Vidare förklarar Kim att kylskåpet som hon tidigare visat endast är till för familjens dryck och innehåller bland annat vatten från Voss och ginger ale. Dryckeskylen innehåller även flera olika sorters mjölk eftersom de fyra barnen alla föredrar olika sorter.

Fansen rasar över Kardashians Instagrambild

Fansen: ”Du borde inte ta fler sådana bilder”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.