Foto: SVEN LINDWALLFoto: SVEN LINDWALL
 Foto: SVEN LINDWALL

Ingrossos möte med exet efter uppbrottet

Publicerad

I Melodifestivalen sjöng Benjamin Ingrosso om uppbrottet från flickvännen Linnea.

Nu har paret återförenats – på en film som systern Bianca Ingrosso lagt upp på Snapchat kysser de varandra.

 

I februari i år medverkade Benjamin Ingrosso i Melodifestivalen. Och det var i samband med det artisten han berättade att han och flickvännen Linnea hade gjort slut efter fyra år tillsammans.

Benjamin Ingrosso sjöng också om uppbrottet i sin låt i Melodifestivalen – "Good lovin'".

 

LÄS MER: Benjamin Ingrosso: Därför tog det slut

 

I podcasten "Tankar med Daniel Redgert" har Benjamin Ingrosso tidigare förklarat varför förhållandet tog slut.

– Vi växte ifrån varandra, vi blev som kompisar, men man var inte supersnälla mot varandra. Så vi gjorde slut. Sen förstod jag när jag hade slut att jag hade varit en idiot och väldigt egoistisk, och att hon inte brytt sig om mig ett skit heller. Jag kände "Vad har vi gjort det senaste året?", säger Benjamin Ingrosso i "Tankar med Daniel Redgert".

Nu verkar paret ha återförenats. I en film som systern Bianca Ingrosso har laddat upp på Snapchat syns paret kyssa varandra.

Bianca Ingrosso har också lagt in flera hjärtan i videoklippet.

I "Tankar med Daniel Redgert" har Benjamin Ingrosso berättat att han inte levt något vidare singelliv trots uppbrottet från Linnea.

– Faktiskt så har jag inte levt något supersingelliv. Lite singelliv, men mest på Tinder. Jag har aldrig börjat skriva på Tinder, jag har inte riktigt lust att träffa nya människor, säger Benjamin Ingrosso i podcasten.

 

LÄS MER: TV4-Jesper ber om ursäkt efter orden om Benjamin Ingrosso 

 

Kändissonen berättar också att han hade sin mest utsvävande period för flera år sedan.

– Jag hade min tid med sexlivet när jag var 14, jag förlorade oskulden och låg på med olika, då hade jag oftast hemmamatch. Då hade jag den lilla tiden, sen skaffade jag tjej och vi var tillsammans i nästa 4 år, säger Benjamin Ingrosso.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag