Justin Timberlake besökte Fotografiska museet tillsammans med Max Martin. Foto: Lars Höglund/Eyewitness PictureJustin Timberlake besökte Fotografiska museet tillsammans med Max Martin. Foto: Lars Höglund/Eyewitness Picture
Justin Timberlake besökte Fotografiska museet tillsammans med Max Martin. Foto: Lars Höglund/Eyewitness Picture
Jessica Biel var även med på muséet med sonen Silas. Foto: Lars Höglund/Eyewitness PictureJessica Biel var även med på muséet med sonen Silas. Foto: Lars Höglund/Eyewitness Picture
Jessica Biel var även med på muséet med sonen Silas. Foto: Lars Höglund/Eyewitness Picture
Justin Timberlake och hustrun Jessica Biel. Foto: Evan Agostini / AP TT NYHETSBYRÅNJustin Timberlake och hustrun Jessica Biel. Foto: Evan Agostini / AP TT NYHETSBYRÅN
Justin Timberlake och hustrun Jessica Biel. Foto: Evan Agostini / AP TT NYHETSBYRÅN

Här är Timberlake och Max Martin i Stockholm

Publicerad

Justin Timberlake fortsätter att njuta av sitt Sverigebesök - som nu varat i över en vecka.

Tillsammans med producenten Max Martin besökte världsstjärnan Fotografiska museet i Stockholm på lördagen.

Det var över en vecka sedan Justin Timberlake, 35, tog över Globens scen i Stockholm under finalen av Eurovision Song Contest 2016 som mellanakt.

Där gjorde han en exklusiv spelning av nya singeln "Can't stop the feeling" - men Sverigebesöket tog inte slut där.

Enligt uppgift stannar världsstjärnan i 30 dagar.

På lördagen besökte Justin Timberlake, tillsammans med svenska låtskrivarstjärnan Max Martin, 45, sin hustru Jessica Biel, 34, och sonen Silas, 1, Fotografiska museet vid Slussen i Stockholm.

 

LÄS MER: Sebastian, 27, fick spela med Timberlake

 

Jessica Biel åkte i separat bil till Fotografiska

Jessica Biel lämnade Grand Hôtel vid 13-tiden på lördagen och kort därefter lämnade även Justin Timberlake hotellet i separat bil.

Destinationen var Fotografiska museet i Stockholm - men det blev inget långvarigt besök.

En timme efteråt gick Jessica Biel ut med sonen på armen, omringad av sin säkerhetspersonal.

Justin Timberlake och Max Martin träffades

Kort därefter lämnade Justin Timberlake och Max Martin museet i samma bil. Vid fyratiden på eftermiddagen var de tillbaka på Grand Hôtel.

Världsstjärnan besökte samma museum även förra helgen.

– Han var där i måndags, han och Jessica. De gick och köpte vykort och var på restaurangen. Sedan var hans vakter där i tisdags för att kolla igen, ifall det skulle bli igen, säger Margita Ingwall, pr- och marknadschef för Fotografiska museet och fortsätter:

– Vi känner oss hedrade, vi tycker han är en fantastisk artist.

Och det är inte första gången under Justin Timberlakes Sveriebesök som han och Max Martin umgås. Världsstjärnan tillbringade stora delar av måndagen i Max Martins insynsskyddade hem - han kom dit vid 11-tiden och lämnade efter 20.00.

Justin Timberlakes svarta privatbilar syntes utanför bostaden.

Svenska låtskrivarna Max Martin och Shellback är de som ligger bakom världsstjärnans senaste hit, och det spekuleras nu i att det eventuellt blir ett helt album.

Max Martin har under sin karriär bland annat producerat musik åt Britney Spears, Celine Dion samt Katy Perry.

Bara under fjolåret arbetade han med bland andra Ellie Gouldings "Love me like you do", The Weeknds "I can't feel my face" och Taylor Swifts "Bad Blood".

 

LÄS MER: Justin Timberlakes hemliga möte i Sverige

 

Spelade golf tidigare i veckan

I onsdags spelade världsstjärnan dessutom golf på Bro Hof slott tillsammans med en vän. De tillbringade hela dagen på anläggningen, och åkte därifrån framåt kvällen.

– Han var där och spelade på anläggningen. Han är en stor fantast av golf så han provade det mesta, testade våra banor, sa Michel Berendji, krögare på Bro Hof slotts restaurang, då.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag