Här är stjärnorna som deltar i ”Mästarnas mästare” 2021

Tidigare i somras avslöjades det att ”Mästarnas mästare” spelas in i Sverige.
Foto: /IBL / /IBL
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN / BILDBYRÅN

Nu avslöjar SVT vilka idrottsstjärnor som deltar i succéprogrammet ”Mästarnas mästare” 2021.

Bland annat kommer tittarna att få se simmaren Therese Alshammar och slalomåkaren André Myhrer i tv-rutan nästa år. 

– För första gången spelas Mästarnas mästare in i Sverige. Anledningen är naturligtvis coronapandemin, vi på SVT vill vara säkra på att vi ska kunna garantera tittarna en ny säsong, säger Anders Wistbacka, projektledare för programmet.

SVT:s succé program ”Mästarnas mästare” fortsätter och nu står det klart vilka kända atleter som kommer att delta i programmet 2021. Bland de tio deltagarna hittar vi speedskiåkaren Sanna Tidstrand, backhopparen Jan Boklöv, tennisspelaren Johanna Larsson, längdskidåkaren Johan Olsson, handbollsspelaren Linnea Torstenson, ishockeyspelaren Anders Hedberg, fotbollsspelaren Frida Östberg, volleybollspelaren Bengt Gustafsson, simmaren Therese Alshammar och slalomåkaren André Myhrer.

Deltagarna kommer att vara indelade i två grupper och inspelningen börjar i september. 

Historiska ändringen

Men den här säsongen kommer bli annorlunda än de föregående. På grund av coronapandemin så kommer programmet att spelas in i Sverige. 

– För första gången spelas Mästarnas mästare in i Sverige. Anledningen är naturligtvis coronapandemin, vi på SVT vill vara säkra på att vi ska kunna garantera tittarna en ny säsong. Nu känner vi oss förväntansfulla och tycker att det ska bli mycket spännande att spela in i svenska förhållanden, säger Anders Wistbacka, projektledare för Mästarnas mästare i ett pressmeddelande och fortsätter: 

– Väder och vind gör att vi behöver tänka till lite extra för att vara säkra på att tävlingarna kan genomföras på ett säkert och rättvist sätt. Men samtidigt så erbjuder omgivningarna på och kring Bjärehalvön mycket vacker och varierad natur. Vår förhoppning är att tittarna ska tycka att säsongen 2021 är lika spännande och vacker som de tidigare säsongerna.

Längtar du efter nya säsongen?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.