Här är Stina Wollters borttagna videos

Stina Wollter
Foto: Suvad Mrkonjic
Stina Wollter
Foto: Anders Ylander

Stina Wollters Instagram-konto blev borttaget, och hennes videos raderade.

Detta trots att hon inte brutit mot det sociala mediets regler.

Se hennes borttagna videos här.

Konstnären och radioprofilen Stina Wollter, 52, fick sitt Instagram-konto raderat under måndagen, efter att ha fått flera inlägg anmälda och raderade.

Detta fastän Wollter inte hade brutit mot Instagrams regler och visat sina bröstvårtor i någon av sina videos. Snarare kan det ha handlat om att hon dansar i underkläder eller dylikt.

Här kan du se hennes videos som utan hennes tillåtelse blev borttagna från det sociala mediet.

Stina Wollter har tidigare berättat att hon fick så många penis-bilder skickade till sig att hon svarade med att skicka tillbaka dem till de som hade skickat bilderna till henne.

Wollter säger också att hon haft 11-åriga flickor som har hört av sig till henne för att de råkat ut för samma sak - att de får nakenbilder skickade till sig.


LÄS MER: Stina Wollter utkastad från Instagram


Stina Wollter skapat nytt Instagramkonto


LÄS MER: Wollters känga efter censuren på Instagram


Kroppsaktivisten har skapat ett nytt Instagram-konto för att visa att hon blivit avstängd. I ett inlägg på det kontot berättar hon att hon anmälts av flera personer, som till slut fick sin vilja igenom.

"Han blev mycket kränkt och sa att han skulle anmäla mig. Detta har även andra mobbare jag konfronterat/outat/blockat -gjort. Hotat med att se till att mitt konto stängs ner. När de som trakasserar mig blir avvisade och uppläxade blir de väldigt arga. Jag visar tydligt att jag vill styra min skuta på ett annat sätt. De vill rycka ratten ur mina händer. Instagram har gett dem muskler att göra det. Jag upprepar: de kan inte vinna - även när de skadar mig/oss. Det finns ingen väg bakåt för där vet vi ju vad som väntar" skriver Stina Wollter på sin Instagram.https://www.instagram.com/p/BNEQwIbAtYU/


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.