Henrik Schyffert tog ett ordentligt punggrepp på scenen. Foto: Sven LindwallHenrik Schyffert tog ett ordentligt punggrepp på scenen. Foto: Sven Lindwall
Henrik Schyffert tog ett ordentligt punggrepp på scenen. Foto: Sven Lindwall
Henrik Schyffert är gästprogramledare bredvid Gina Dirawi under Melodifestivalen i Norrköping. Foto: Sven LindwallHenrik Schyffert är gästprogramledare bredvid Gina Dirawi under Melodifestivalen i Norrköping. Foto: Sven Lindwall
Henrik Schyffert är gästprogramledare bredvid Gina Dirawi under Melodifestivalen i Norrköping. Foto: Sven Lindwall

Här är Schyfferts vågade pungskämt

Publicerad

Här är Henrik Schyfferts pungskämt under genrepet inför Melodifestivalen.

Programledaren kickade i gång repetitionerna med orden:

– Det är som när man ska spara tid och raka sig i bilen och så kommer man fram och så visar det sig att bara halva pungen är slät, sa Schyffert från scenen.

Henrik Schyffert är veckans gästprogramledare i Melodifestivalen.

Och komikern kickade i gång genrepet med ett fräckt skämt. Schyffert berättade att det bara var att kasta sig helhjärtat ut i programmet.

Sedan sa han:

– Det är som när man ska spara tid och raka sig i bilen och så kommer man fram och så visar det sig att bara halva pungen är slät, sa Schyffert från scenen.

 

LÄS MER: Lisa Ajax tvingades sjunga mot sin vilja

 

Schyfferts skämt om Ingvar Oldsberg

Under genrepet skämtade komikern också om sin ålder – och Ingvar Oldsberg.

– Jag är här som en del av Sveriges Televisions mångfaldsprogram. De senaste åren har det varit slagsida åt, ja ni vet, det andra hållet. Så jag är här för att SVT måste ha in en vit medelålders man. Oldsberg tackade nej, så jag är glad att vara här, sa Schyffert från scenen.

Under fredagens presskonferens berättade Henrik Schyffert och Gina Dirawi om sitt samarbete.

 

LÄS MER: Schyffert avslöjar Ginas hårda ord

 

Gina Dirawi tuffa kritik mot Schyffert

Programledarduon avslöjade då att de vågar kritisera varandra hårt.

– Absolut. Om det varit något säger vi ju direkt: "Det där var dåligt", sa Gina Dirawi.

– Gina är väldigt snabb på det. Nästan hela tiden. Jätte jättesnabb. Jag är noll känslig för sådant. Men man märker direkt. Hon märker också, sa Henrik Schyffert och fortsatte

– Det där känner man mest själv också när man står där, om det inte fungerar.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag