Här är nya trailern till Bridget Jones-filmen

Publicerad

Nu har den första trailern släppts till den nya filmen med Bridget Jones.

I den får tittarna följa med i Bridget Jones singelliv, hennes jobb - och när hon upptäcker att hon är gravid.

– Allt är helt under kontroll. Typ, säger Bridget Jones i trailern.

I september förra året blev det klart att Renée Zellweger återvänder till rollen som Bridget Jones. Då kom också beskedet att Patrick Dempsey - känd från tv-serien "Grey's anatomy" har en roll i den nya filmen som har fått titeln "Bridget Jones' baby".

Och precis som titeln antyder blir Renée Zellwegers karaktär gravid i den nya filmen.

 

LÄS OCKSÅ: 15 saker du inte visste om "Bridget Jones dagbok"

 

Nu har den första officiella trailern till filmen släppts på The Ellen Shows Youtube-kanal.

Och trots graviditeten verkar det mesta vara sig likt i Bridget Jones pinsamma och roliga singelliv.

– Jag älskar verkligen mitt nya liv. Jag har ett toppjobb som producent för ett nyhetsprogram och jag har goda relationer med mina ex, förklarar Bridget Jones i trailern.

Bridget Jones singelliv är sig likt i nya filmen

Därefter får tittarna se hur hon stöter på exet Mark Darcy (spelad av Colin Firth) och de två hälsar stelt på varandra innan de snabbt beställer varsitt stort glas med alkohol.

Därefter visar trailern hur Bridget Jones sitter på toaletten med ett graviditetstest i handen - som alltså visar sig vara positivt.

– Allt är helt under kontroll. Typ, kommenterar Bridget Jones.

 

LÄS OCKSÅ: Renée Zellweger gifter sig - har hemlig plan

 

I trailern får tittarna även se hur Bridget Jones går på det första ultraljudet tillsammans med just Mark Darcy. Läkaren gratulerar de två föräldrarna innan undersökningen och när den är över ber Bridget Jones henne om en tjänst.

Därefter visas det hur Bridget Jones går på ultraljud med Patrick Dempseys rollkaraktär - och än en gång gratulerar läkaren de två lyckliga föräldrarna.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag