Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här är nya juryn i Talang 2017 i TV4

Idol"-programledaren Pär Lernström är programledare tillsammans med Youtubestjärnan Kristina "Keyyo" Petrushina. Foto: / COPYRIGHT PETER KNUTSON ALL RIGHTS RESERVED. DE
Alexander Bard, David Batra, Kakan Hermansson och LaGaylia Frazier blir nya juryn. Foto: / COPYRIGHT FOTOGRAF PETER KNUTSON MOBIL: 070-734 60

Nästa vår kommer "Talang" tillbaka till tv-rutorna med Pär Lernström som programledare.

Nu står det klart vilka som ingår i juryn - Alexander Bard, David Batra, Kakan Hermansson och LaGaylia Frazier.

"Möt nya TALANG-JURYN!" skriver TV4 på Twitter.

"Talang" har sänts tidigare i Sverige, i både TV3 och TV4 - och i juli bekräftades det att talangprogrammet kommer tillbaka våren 2017 i TV4.

"Idol"-programledaren Pär Lernström är programledare tillsammans med Youtubestjärnan Kristina "Keyyo" Petrushina.

– Ingen blir gladare än jag att över att få göra det här programmet om det görs på det sätt som jag har den absoluta förhoppningen om att vi kommer att göra, har Pär Lernström tidigare sagt till TT.

Nu avslöjar TV4 vilka som kommer vara med i juryn. Den före detta "Idol"-jurymedlemmen Alexander Bard, som tillsammans med Laila Bagge och Anders Bagge meddelade inför förra säsongens program att de hoppar av, är en av jurymedlemmarna.

 

LÄS MER: "Talang" gör comeback på TV i vår

 

David Batra och LaGaylia Frazier i juryn

Även LaGaylia Frazier, som bland annat tävlade i Melodifestivalen 2004 med "It's in the stars" och året därefter med "Nothing at all", är medlem i juryn.

Förutom LaGaylia Frazier och Alexander Bard sitter även komikern David Batra samt programledaren och skådespelaren Kakan Hermansson i juryn för nya "Talang".

"Möt nya TALANG-JURYN!" skriver TV4 på Twitter.

 

 

 

 

LÄS MER: Pär Lernström trotsade stjärnan i TV

 

Zara Larsson vann "Talang" som tioåring

Programmet "Talang" är från början ett tv-format som utvecklades av Simon Cowells bolag. Det första programmet som sändes hetta "Americas got talent" och hade premiär 2006.

En av de som tidigare har deltagit i svenska "Talang" är Zara Larsson, 18. Hon vann hela programmet i den andra säsongen, tio år gammal, då hon framförde "My heart will go on" i finalen.

Jon Henrik Fjällgren, som deltog i Melodifestivalen i år med låten "Jag är fri", vann "Talang" året innan sin medverkan i schlagern.

Tidigare har bland andra Charlotte Perrelli, Bert Karlsson, Carolina Gynning, Robert Aschberg och Shirley Clamp suttit i juryn för programmet.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!