Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är namnet på nya ”James Bond”-filmen

Daniel Craig spelar James Bond.Foto: MICHAEL SOHN / AP TT NYHETSBYRÅN
Daniel Craig.Foto: IAN LANGSDON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Den nya James Bond-filmen med Daniel Craig har redan blivit omskriven, då inspelningarna kantats av flera olyckor.

Nu är det klart vad den nya filmen kommer heta – och när den kommer ut.

I april nästa år får ”No time to die” premiär världen över.

Daniel Craig är tillbaka som James Bond, i den 25:e filmen om agent 007.

Den tredje april nästa år har den nya filmen i serien, ”No time to die”, premiär i Storbritannien, och fem dagar senare släpps den även i USA.

Det var på sociala medier som nyheten släpptes, med en klassisk James Bond-videosekvens.

”Daniel Craig återvänder som James Bond, 007 i... ”No time to die”. Ute i Storbritannien den tredje april 2020 och åttonde april 2020 i USA”, skriver det officiella James Bond-kontot på Twitter.

https://twitter.com/007/status/1163843400644403200

Men länge kunde fansen undra om det överhuvudtaget skulle bli någon ny film, då inspelningarna har kantats av olyckor och otur.

I maj skadades huvudrollsinnehavaren Daniel Craig under en inspelning på Jamaica, när han sprungit i kostym. Craig tvingades då till en fotledsoperation.

”Daniel Craig kommer att genomgå en mindre ankeloperation efter en skada som uppstod under filmning i Jamaica. Produktionen kommer att fortsätta medan Craig rehabiliterar i två veckor efter operationen”, skrev Bond-produktionen på Twitter.

Explosion på inspelningen

I juni drabbades inspelningen av nästa olycka – när det exploderade under filmandet av en stuntscen i Pinewood Studios i Buckinghamshire i Storbritannien. 

– Det var tre enorma explosioner och en bit av taket sprängdes bort.  Det var tre stora explosioner i rad och efteråt låg en filmarbetare skadad på marken utanför byggnaden, sa en uppgiftslämnare till The Sun.

Filmarbetaren skadades dock inte av explosionen, utan när delar av filmscenografin föll över honom.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.