Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Måns Zelmerlöws nya jobb

Kända gäster kommer hem till artisten och programmet handlar om stilsynder, jakt och spel, skriver Aftonbladet. Foto: Sven Lindwall
Förutom det nya tv-programmet fortsätter artisten att satsa på sin musik.Foto: Tomas Leprince

Fler män i Eurovision-vinnaren Måns Zelmerlöw nya tv-serie "Chevaleresk" på TV6.

Kända gäster kommer hem till artisten och programmet handlar om stilsynder, jakt och spel, skriver Aftonbladet.

– Det blir som en fest hemma hos mig, berättar Måns Zelmerlöw.

Det nya programmet "Chevaleresk" som kommer att sändas på TV6 beskrivs som en blandning mellan ett magasin och "Pluras kök". Det är ingen mindre än Eurovision-vinnaren Måns Zelmerlöw, 30, och hans kompisgäng som kommer att vara i fokus. Det rapporterar Aftonbladet.

Idén bakom programmet togs fram för lite mer än tre år sedan och nu är inspelningen klar. I första säsongen gästar bland annat programledaren Pär Lernström, hockey-proffset Peter "Foppa" Forsberg och TV4-profilen Steffo Törnquist. Med andra ord blir det mycket män i programmet men Måns Zelmerlöw avslöjar att det kommer att synas minst lika mycket tjejer i rutan också.

– Det har blivit så åtminstone i en första säsong. Men det är precis på samma sätt som att det finns stilprogram för tjejer, säger han.

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöw anmäls - efter bilderna

 

Måns Zelmerlöw om det nya programmet "Chevaleresk"

Artisten berättar att det blir ett program som är både gentlemannamässigt och hövligt.

– Det kretsar egentligen kring en av mina bästa kompisar, Alexander Wiberg, och hans intressen. Han är expert på alla ämnen enligt honom själv. Sen är det fest hemma hos mig, säger Zelmerlöw och berättar att förutom de gäster som medverkar så kommer det att finnas en publik. De kommer att mingla med varandra under programmet, i lägenheten.

Förutom det nya tv-programmet fortsätter artisten att satsa på sin musik. I november släpper Måns Zelmerlöw ett nytt album och efter det vill han nå ut i Europa och Asien.

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöw om hur han blev utstött

 

"Chevaleresk" har premiär den 31 oktober 22.00 på TV6.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.