Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Kim Kardashian i sin vita spetsdröm

Kim Kardashian i sin vita spetsdröm med långa ärmar och öppen rygg. Foto: People
Bröllopet ägde rum på det franska fortet Belvedere.Foto: New Press Photo / Splash News
Så här var Kim Kardashian klädd på fredagens förfest. En djupt ringad klänning designad av den belgiske modeskaparen Martin Margiela.<br>

Här är Kim Kardashian i sin bröllopsklänning från Givenchy.

På lördagskvällen sa hon och Kanye West ja till varandra vid den italienska fästningen Belvedere i Florence.

Helgens stora nyhet i kändisvärlden var Kim Kardashian och Kanye Wests spektakulära bröllop i Italien. På lördagskvällen växlade realitydrottningen ring med sin hiphopkung, iklädd en vit klänning från det franska modehuset Givenchy.

Vigselceremonin ägde rum på en kulle med utsikt över Florence och paret omgärdades av en sex meter hög mur av vita rosor och pioner.

Klänning från Givenchy

Det har spekulerats mycket kring Kim Kardashians klänningsval. Enligt Daily Mail blev det till slut en klänning designad av Riccardo Tisco för Givenchy Haute Couture. Klänningen var av spets med långa ärmar och öppen rygg. Se mer i bildspelet ovan!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.