Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här är Fredrik Eklunds nya lyxhus

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Stjärnmäklaren har köpt ett stort miljonhus värt nästan 30 miljoner kronor i Connecticut i USA – med egen biograf, vinkällare, fiskdamm, stor pool och egen skog.
Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS
Stjärnmäklaren Fredrik Eklund, känd från realityserien "Million dollar listing".
Foto: Axel Öberg

Här är Fredrik Eklunds nya lyxhem.

Stjärnmäklaren har köpt ett stort miljonhus värt nästan 30 miljoner kronor i Connecticut i USA – med egen biograf, vinkällare, fiskdamm, stor pool och egen skog. 

"Vi är så lyckliga!", skriver Fredrik Eklund på Instagram. 

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund, känd från realityserien "Million dollar listing", är van att förmedla lyxiga lägenheter på Manhattan åt sina kunder. Men nu har tv-profilen också köpt ett drömhus till sig själv. På Instagram avslöjar Fredrik Eklund att han och kärleken Derek Kaplan blivit ägare till ett enormt lyxhus i Roxbury i Connecticut, USA.

"Jag är så glad att kunna berätta för er att jag och Derek har köpt ett hus i Connecticut. Här är hon! Vi är så lyckliga!", skriver Fredrik Eklund i inlägget.


LÄS MER: Fredrik Eklund slår tillbaka mot hatarna

Fredrik Eklund: "Tårar i ögonen"

Det nya huset har fyra sovrum, fyra badrum, flera terrasser, ett stort garage, ett enormt kök, en stor sovrumssvit och två stora walk in-garderober. Dessutom har huset också en egen biograf, en vinkällare, en stor damm full av fisk, en stor pool och egen skog där Fredrik och Dereks hundar kan springa och leka. 

"Ända sedan jag var en liten pojke har jag drömt om det här - och huset ligger bara 90 minuter från Manhattan. Jag fick på riktigt tårar i ögonen första gången jag gick in i den stora sviten i huset... Jag kan inte ens förklara det", skriver Fredrik Eklund på Instagram.https://www.instagram.com/p/BEMNEjHNJDi/

LÄS MER: Fredrik Eklund om sin stora sorg

Utropspriset var 28,6 miljoner kronor

Fredrik Eklund fortsätter:

"Hur som helst, det här betyder så mycket för mig eftersom jag har jobbat så hårt för det. Jag känner mig tacksam och lycklig i dag, då min dröm har gått i uppfyllelse. I kväll firar jag och Derek detta med våra familjer".

Det är inte klart vad huset kostade Fredrik Eklund, men klart är att hemmet var med i amerikanska tidningen Cottage & Gardens senaste nummer. Där låg utropspriset för huset på drygt 28,6 miljoner kronor, skriver Luxury Listings.


Se fler bilder från Fredrik Eklunds nya hus här. https://www.instagram.com/p/BDdsb7NtJA4/


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.