Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här är första bilderna på TV4-profilen Soraya Lavasanis nya hus

Lavasani om svåra tiden:
Soraya Lavasani ska snart flytta.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Det pågår en full renovering i huset.
Foto: Instagram

Snart går flytten och TV4-profilen Soraya Lavasanis familjeliv ändras. 

Nu visar hon upp första glimtarna inifrån huset. 

”Nyhetsmorgon”-programledaren Soraya Lavasani, 40, och familjen står inför en ny utmaning. De ska lämna sitt hem och flytta till en villa i en Stockholmsförort. 

– Det känns jättejättekul. Vi har längtat efter att komma närmare naturen och få en trädgård och så där, berättade hon i förra veckan. 

– Vi kommer att byta liv såtillvida att vi går från lägenhet till villalivet och allt vad det innebär. Jag är själv uppvuxen ute på landet i en stor villa, så jag är sprungen ur det. Det känns väldigt fint att ha möjligheten att ge det till mina barn, möjligheten att bara få gå ut och njuta av naturen – och komma närmare naturen. Det har jag saknat.

Och först väntar renovering i det nya huset – vilket de får hjälp med. 

– Jag och min man kompletterar varandra bra, men vi betalar rätt folk för att få rätt hjälp. Det känns väldigt skönt, har Soraya Lavasani berättat. 

Och nu visar hon upp bilder inifrån det nya boendet för första gången på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CebKoogMJPH/?utm_source=ig_web_copy_link

Detaljerna i nya huset

Huset är rymligt, med stora fönster och det syns hur det målas och fixas för att de ska få huset precis så som de vill ha det. 

”Om några veckor går flytten”, skriver Soraya Lavasani och taggar bilderna med ”dettarsig”.

Snart väntar en mysig sommar i det nya huset:  

– För första gången har vi inga planer. Vi kommer bara vara hemma och skrota och fixa i vårt hus. Jag ser så mycket framemot det. Det är något vi gör tillsammans jag och min man, det känns väldigt kul, berättade Lavasani i förra veckan. 

TV4-profilen tog med sig oväntad gäst: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.