Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är första bilderna på Bianca Ingrossos lägenhet

Bloggaren Bianca Ingrosso visar upp sin nya lägenhet för första gången. Foto: /IBL / /IBL
Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Bianca Ingrosso visar upp sin lägenhet för första gången efter flytten från sin mamma Pernilla Wahlgren. 

På sin vlogg guidar Bianca Ingrosso runt sina följare i sin tvårumslägenhet i Norra Djurgårdsstaden.

Bianca Ingrosso avslöjar även alla sina renoveringsplaner för lägenheten.

– Här inne är perfekt förvaring för alla jackor och mattor och skor, säger Bianca Ingrosso i sin vlogg.

Profilen Bianca Ingrosso har flyttat hemifrån. I slutet på maj köpte hon en två på 62 kvadratmeter i Norra Djurgårdsstaden för 4 450 000 kronor.

"Nu börjar mitt liv känner jag och jag är SÅ SJUKT TAGGAD för detta!!! Längesen jag kände mig så här lycklig" skrev Bianca Ingrosso på Instagram precis när hon köpt lägenheten.

Nu visar hon för första gången upp sin nyinköpta lägenhet.

https://www.instagram.com/p/BUPi1BQlqoz/?taken-by=biancaingrosso

LÄS MER: Här är Bianca Ingrossos nya lägenhet

 

Bianca Ingrosso visar upp sin lägenhet i Norra Djurgårdsstaden

På sin vlogg guidar Bianca Ingrosso sina följare genom sin tvårumslägenhet. Turen börjar i hallen som har gråa väggar och skåp med cognacsfärgade läderhandtag.

– När man kommer in så har du hallen här. Då har jag köpt en persisk matta från IKEA, en liten pall i från Bennington och sedan har jag målat om alla dörrar. Här inne är perfekt förvaring för alla jackor och mattor och skor, säger Bianca Ingrosso som även byggt till en vägg för att skapa mer förvaring åt sina kläder och skor.

Foto: Youtube / Bianca Ingrosso

Rundturen fortsätter sedan in i badrummet.

–  Då har jag jätteskönt med tvättmaskin och torktumlare , inte för att jag kan tvätta men jag måste lära mig det nu, säger Bianca Ingrosso och visar upp alla förvaring som kan använda till alla sina produkter.

Hon berättar även sina renoveringsplaner. Bianca Ingrosso vill byta ut det vita kaklet och även handtagen på luckor och lådor berättar hon.

Det vita kaklet i badrummet planerar Bianca Ingrosso att byta ut i framtiden.Foto: Youtube / Bianca Ingrosso

 

LÄS MER: Bianca Ingrossos oväntade kärleksbesked med Philippe 

 

Bianca Ingrosso: "Köket ska också göras om"

Nästa stopp i runturen är köket.

– Köket ska också göras om. Det ska lackas om luckor – de ska bli ljusgrå med guldhandtag. Sedan ska det bli en vit marmorbänk. Jag vill även göra om diskhon så att den blir matt svart eller vit, säger Igrosso.

De vita skåpsluckorna i Bianca Ingrossos kök planerar hon att måla om.Foto: Youtube / Bianca Ingrosso

Bianca visar även upp sin utsikt från sin balkong på tredje våningen och vardagsrummet innan hon avslutar turen i sovrummet.

Där har Ingrosso lagt in en ljus heltäckningsmatta och väggarna är ljust puderrosa. Hon berättat att beigea sammetsgardiner ska sättas upp och att hennes sminkbord ska få rum bredvid sängen.

I sovrummet har Bianca Ingrosso ljut puderrosa väggar och en grå sänggavel till sin säng.Foto: Youtube / Bianca Ingrosso

 

Bianca Ingrossos mamma Pernilla Wahlgren berättade i samband med dotterns lägenhetsköp att hon inte var lika glad som Bianca. 

"Älskade unge! Hur ska jag klara mig utan dig?", skrev sågerskan på Instagram. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.