Louis Tomlinson har blivit pappa. Foto: Deby20 StfnLouis Tomlinson har blivit pappa. Foto: Deby20 Stfn
Louis Tomlinson har blivit pappa. Foto: Deby20 Stfn
Louis med de övriga medlemmarna i One Direction. Foto: Vivienne Vincent/Landmark Media.Louis med de övriga medlemmarna i One Direction. Foto: Vivienne Vincent/Landmark Media.
Louis med de övriga medlemmarna i One Direction. Foto: Vivienne Vincent/Landmark Media.

Här är första bilden på Louis Tomlinsons son

Publicerad

Här är första bilden på Louis Tomlinsons barn.

På Instagram delar One Direction-medlemmen med sig av en bild på sonen Freddie.

"Möt min lille pojke, Freddie", skriver Tomlinson.

Det var förra veckan som den första One Direction-bebisen föddes.

Då fick Louis Tomlinson och Briana Jungwirth en son tillsammans. Och nu visar den nyblivna pappan upp stolt upp barnen på Instagram.

Louis Tomlinson: "Möt min lille pojke"

Där har Tomlinson delat med sig av en bild på sonen.

"Möt min lille pojke, Freddie", skriver Tomlinson på Instagram.

Bilder har fått 878 000 gillamarkeringar på fyra timmar.

 

 

LÄS MER: Tomlinson utkastad – från förlossningen

 

Louis Tomlinson och Briana Jungwirth träffades genom gemensamma vänner förra året – kort efter att Tomlinson brutit upp med sin flickvän sedan fyra år, Eleanor Calder i mars.

Relationen blev kortvarig. Tomlinson, som nu dejtar Danielle Campbell, var med på förlossningen.

Där ska ett bråk ha uppstått mellan honom och Briana Jungwirths föräldrar.

– Brianas mamma Tammi blev helt galen på honom på sjukhuset. Han tillbringade mycket tid i sin bil när hon (Briana) hade värkar eftersom Tammi lät honom inte gå i närheten av Briana, sa en uppgiftslämnare till The Sun.

Mamman ska ha tyckt att Louis Tomlinsons hjälp inte var tillräcklig och blivit arg på sångaren.

 

LÄS MER: Sanningen om första One Direction-bebisen

 

 

Tomlinson: "Jag är väldigt glad"

– Han såg efter henne väldigt bra, men Tammi kände att det inte var tillräckligt. De försöker komma fram till ett bra vårdnadsavtal, sa uppgiftslämnaren.

Louis Tomlinson har tidigare skrivit om babyglädjen på Twitter.

"Jag är glad att meddela att min son föddes i går. Han är frisk och helt fantastisk, jag är väldigt glad", skrev han då.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag