Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är de nya bönderna i årets ”Bonde söker fru”

Uttorkning och kräkningar bakom kulisserna på nya Bonde söker fru

En beskrivs som en stilig charmör, en annan hoppas på en trygg kille att dela livet med, medan en tredje drömmer om ”sin tös på jorden”.  

Den 9 april presenterar TV4 åtta singelbönder i castingprogrammet till en ny säsong av ”Bonde söker fru”, som har planerad premiär hösten 2020. 

Här är de åtta bönder som håller tummarna att Amors pilar ska vara doppade i extra mycket kärlek. 

Mats Thomsson, hästbonde och hovslagare

Foto: TV4

Ålder: 54 år

Bor: Gotland

Om: Flyttat tillbaka till rötterna på Gotland och vill förverkliga drömmen om hästuppfödning och självförsörjning. Beskrivs som en ”stilig charmör med glimten i ögat” och en kille som brinner för nordsvenska brukshästar. 

 

Pontus Mikaelsson, skogs- och spannmålsbonde

Foto: TV4

Ålder: 35

Bor: Dalvik

Om: Bor med sin dotter, hästar och hunden Mimmi på en spannmålsgård utanför Borlänge. Beskriver sig själv som ”en romantisk, lugn och trygg kille”. Tar gärna en promenad i skogen för att sedan laga mat. Jakt är ett stort intresse.

 

Erik Bolang, köttbonde och sågverksansvarig

Foto: TV

Ålder: 30

Bor: Dunker

Om: Har under flera år arbetat hårt för bygga familjens gård, vilket gör att kärleken kommit i andra hand. Säger sig vara redo att ”träffa den rätta och bilda familj”. Beskrivs som en ”sportig, händig och äventyrlig kille som gärna flyger luftballong”. 

 

 

Jon-Erik Andersson, skogsbonde

Foto: TV4

Ålder: 44

Bor: Näsviken

Om: Bor på en stor och anrik gård tillsammans med sina två barn och sin hund i Hälsingland. Jobbar även som behandlingspedagog och spelar i band. Tvekar inte att plocka fram ögonstenen, en äkta Harley-Davidson, och ta en sommartur.

 

Erik Carlsson, köttbonde

Foto: TV4

 

Ålder: 39

Bor: Vimmerby

Om: Matlagning och dans. Det är Eriks stora passioner i livet. Beskrivs som en ”omtänksam, varm och barnkär kille”, som under ett antal år sysslande med mjölkproduktion, men som nu valt köttdjur för att få tid att ge kärlek en chans. 

 

Erik Parai Arnesson, köttbonde och klövvårdare

Foto: TV4

Ålder: 25

Bor: Skruv

Om: Är enligt TV4 en ”småländsk charmör” som driver familjens gård med sin far. Erik är cross fit-fantast och älskar träning i olika former. Men, som han säger: ”En riktig god fika är minst lika viktig.” Drömmer om att hitta ”sin tös på jorden”. 

 

 

Linn Regild, hästbonde

Foto: TV4

Ålder: 28

Bor: Färingsö

Om: Beskriver sig själv som en lantis som tillbringar största delen av dagarna i stallet. Även: En driven tjej full av energi, som klarar det mesta på egen hand. Säger sig längta efter en kille som kan ta med henne ut i världen på nya äventyr.

 

Patrik Fernlund, skogsbonde

Foto: TV4

Ålder: 32

Bor: Kråksjö

Om: Jobbar i skogen, snickrar eller står på scen och spelar country. Beskriver sig själv som en ”traditionell romantiker som tror på tvåsamheten” och som nu längtar efter att gifta sig. Hoppas på och söker en trygg kille att dela livet på landet med.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.