Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är deltagarna i nya ”Stjärnorna på slottet”

Carola Häggkvist dyker upp i ”Stjärnorna på slottet”.
Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN
Tillsammans med bland andra Per Andersson.
Foto: OLLE SPORRONG
Och Marika Karlsson.
Foto: ANDERS YLANDER / ANDERS YLANDER GT/EXPRESSEN
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Carola Häggkvist är med i den nya säsongen av ”Stjärnorna på slottet” på SVT.

Hon får sällskap av Per Andersson, Marika Carlsson, Grynet Molvig och David Lagercrantz.

Det blir den 16:e upplagan av ”Stjärnorna på slottet” och premiären är på nyårsdagen.

– Med årets mix av stjärnor på slottet kan vad som helst hända. Det går inte ens att gissa vad som kommer att ske med de starka personligheter som Carola, David, Per, Grynet och Marika. Jag tror det här blir en magisk säsong som man inte vill missa, säger SVT:s projektledare Ulrika Midunger i ett pressmeddelande.

Tareq Taylor lagar maten

Komikern och skådespelaren Per Andersson, ståupp-komikern Marika Carlsson, skådespelaren Grynet Molvig, journalisten och författaren David Lagercrantz och artisten Carola Häggkvist möts på Bäckaskog slott utanför Kristianstad för att prata om sina liv.

”Jag ska bli – eller försöka vara – en stjärna på slottet i SVT:s program. Kan nog gå lite hur som. Men fantastiskt sällskap”, skriver Lagercrantz på Instagram. 

Stjärnkocken Tareq Taylor sätter tillsammans med de fem stjärnorna ihop menyn och lagar maten. Det är hans fjärde säsong.

Carola ordinerades vila

Carola Häggkvist har under våren synts i TV4:s ”Let's dance”. Men efter att ha imponerat på juryn i flera veckor hoppade hon av programmet. Det intensiva träningsschemat och flera skador blev till sist för mycket och hennes läkare ordinerade vila.

Hela min själ och kropp har ropat på återhämtning i flera veckor nu men jag har kämpat på trots knä/axel, handleds och ryggskador, hamstringsinflammation, sår mellan tårna och elaka munblåsor som påföljd av utmattning som läkaren tydligt kunde konstatera.”, skrev hon och berättade om en incident från programmet. 

”Senast i lördags slog yrseln till och luften tog slut vid några tillfällen att jag inte kunde andas.”

Tidigare i veckan meddelade Carola att hon skulle återvända för finalen i ”Let's dance”. Men utan att dansa. Hon gav då också en hint om framtiden.

”Sen blir det nya äventyr för mig men utan tävlingsmoment och utan direkt fysisk ansträngning (i ett lite lugnare tempo och med plats för återhämtning”, skrev hon på Instagram.

I förra säsongen av ”Stjärnorna på slottet” deltog Charlotte Perrelli, Ernst Billgren, Kjell Wilhelmsen, Ola Rapace, och Shima Nivarani.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.