Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är de oväntade kärleks- paren du har glömt bort

Romantik i kändisvärlden är förstås inget ovanligt, men en del matchningar är faktiskt riktigt otippade. Som att Daniel Breitholtz fann kärleken i en av idolerna och att Anitha Clemence var ihop med E-Type i flera år. 

– Vad hade hänt om de fortsatt leva tillsammans? Hade de levt i en liten vikingaby? har Clemences vän Ann Söderlund sagt i poddshowen ”Förfest med lillelördag”. 

Expressen Premium

Black Friday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Smittan lamslår byn: ”Folk är jätterädda”

”Helt okontrollerad coronaspridning” i Delsbo • Oron och ilskan över sämre villkor på landet – omöjligt jobba hemifrån

Lågprisskinkan bäst av alla: ”Oj, vilken smaksensation!”

TEST AV 14 JULSKINKOR: Vinnarna och förlorarna • ”Ett bottennapp”

Maradona om Zlatan och svenska kvinnor

SportExpressens exklusiva intervju från 2006