Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här är de 25 bästa filmerna på C More 2019

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Sylvester Stallone i "Rocky" från 1976.
Foto: FILMBOLAG
Klassikern "I hetaste laget" med bland annat Marilyn Monroe kan du se på C More.
Foto: PRESSENS BILD

En underdog till boxare som får sin stora chans, en mördarmaskin från framtiden och en polischef som utreder en minst sagt udda kidnappning.

Här är de 25 bästa filmerna på streamingtjänsten C More under 2018 och 2019. 

Välj dina favoriter i utbudet av riktigt bra filmer!

Hillsborough 

Hillsborough Dokumentär från 2017. Den 15 april 1989 mötte Liverpool Nottingham Forest i ena semifinalen i FA-cupen på Hillsborough-stadion i Sheffield. Matchen slutade i katastrof och 96 personer fick sätta livet till. Dokumentären skildrar själva händelsen, vad som ledde fram till den samt efterspelet. Betyg på IMDb: 8,6.

I hetaste laget

I hetaste laget Amerikansk komedi från 1959. Tony Curtis och Jack Lemmon spelar två musiker som av en slump råkar blir vittnen till ett gangstermord. För att inte gå samma öde till mötes själva klär de ut sig till kvinnor, åker med en damorkester på turné – och blir båda kära i orkesterns stjärna, spelad av Marilyn Monroe. Betyg på IMDb: 8,3.

Höstsonaten

Höstsonaten Drama från 1978. Ingrid Bergman spelar en berömd pianist som har ett minst sagt komplicerat förhållande till sina två kuvade döttrar som växt upp i mammans skugga. Betyg på IMDb: 8,3


Det här är C More:

C More är en betaltjänst på nätet. Det finns fyra olika paket att välja på.

C More: 109 kronor

• Filmer

• Serier

• Barninnehåll 

TV4-paketet: 139 kronor

• Det populäraste från TV4 utan reklam

• Streama FIFA Fotbolls-VM (med reklam)

• TV-kanaler från TV4, C More och SVT

• Succéserier och storfilmer

• Störst på svensk underhållning

Mycket Sport: 199 kronor

• Utvalda/flera matcher i veckan från Allsvenskan, SHL och HockeyAllsvenskan

• Alla matcher från Superettan

• Streama FIFA Fotbolls-VM (utan reklam)

• Hela PGA-touren i golf

• Motorsport, friidrott och handboll

• TV-kanaler från TV4, C More och SVT

All Sport: Från 349 kronor

• Alla matcher från Allsvenskan & Superettan

• Alla matcher från SHL och HockeyAllsvenskan

• Streama FIFA Fotbolls-VM (utan reklam)

• Hela PGA-touren i golf

• Motorsport, friidrott och handboll

• TV-kanaler från TV4, C More och SVT


LÄS MER: Här är de 50 bästa filmerna på Netflix 


Hacksaw Ridge

Hacksaw Ridge Verklighetsbaserat krigsdrama från 2016. Den patriotiske pacifisten Desmond Doss tar värvning i den amerikanska armén under andra världskriget. På grund av sin religiösa övertygelse vägrar han dock bära vapen och blir i stället en sjukvårdare som utför stordåd under slaget om Okinawa. Betyg på IMDb: 8,2.

Room

Room Drama från 2015. Femårige Jack och hans mamma har under hela hans varit tillfångatagna och levt i en underjordisk bunker. För att hålla Jack lugn har hans mamma skapat en fantasivärld, men en dag händer något som vänder upp och ner på deras tillvaro. Betyg på IMDb: 8,2.

Persona

Persona Svenskt drama från 1966. Utåt sett ser Elisabeth Vogler ut att ha allt. Hon är en framgångsrik skådespelerska, lycklig mor och fru. En dag slutar hon dock att prata och går in i ett liv av tystnad. Tillsammans med en sköterska flyttar hon in i en ödslig stuga på en ö. Betyg på IMDb: 8,1.

Frances McDormand fick en Oscar för rollen som polischefen Marge Gunderson i "Fargo."

Fargo

Fargo Amerikanskt drama från 1996. Polischefen Marge Gunderson (Frances McDormand) utreder en kidnappning som arrangerats av offrets make. Skurkarna som fått i uppdrag att utföra dådet spelas av Steve Buscemi och Peter Stormare i denna hyllade film av bröderna Coen. För sin insats belönades Frances McDormand med en Oscar. Betyg på IMDb: 8,1.

Rocky

Rocky Klassiskt sportdrama från 1976. Rocky Balboa är en småskalig boxare som till vardags jobbar som indrivare. När tungviktsmästaren Apollo Creed plötsligt står utan motståndare i en match får Rocky chansen att visa vad han går för. Filmen är belönad med tre Oscars, bland annat för bästa film. Betyg på IMDb: 8,1.


LÄS MER: Här är de 20 bästa barnserierna på Netflix 


The Handmaiden

The Handmaiden Dramathriller från 2016. Unga Sook-Hee anställs som tjänsteflicka i en överklassfamilj i ett stort hus på landet i 1930-talets Korea. Den till synes försynta flickan visar sig dock ha flera dolda sidor. Filmen bygger på Sarah Waters bok "Ficktjuven". Betyg på IMDb: 8,1.

Havets sång

Havets sång Animerad irländsk äventyrsfilm från 2014. Ben och hans lillasyster Saoirse ger sig ut på en spännande resa för att hitta tillbaka till sitt hem i havet. Saoirse är en selkie, en varelse som både är säl och människa, och har tappat sin röst. Som den siste överlevande av sin art måste hon sjunga havets sång för att rädda sitt folk från att förintas. Svenskt tal. Betyg på IMDb: 8,1.

Charlie Sheen i kritikerrosade och fyrfaldigt Oscarsbelönade "Plutonen" från 1986.
Foto: DN EXPRESSEN / FILMBOLAG

LÄS MER: De 25 bästa indiefilmerna på Netflix


Plutonen

Plutonen Krigsdrama från 1986. Chris hoppar av college och anmäler sig för tjänstgöring i Vietnam. På plats möts han av krigets hårda verklighet där övergrepp på civilbefolkningen är vardag. Regissören Oliver Stones film är baserad på hans egna upplevelser och den belönades med Oscars för bästa film och bästa regi. Betyg på IMDb: 8,1.

Nattvardsgästerna

Nattvardsgästerna En grupp människor kommer till Mittsunda medeltidskyrka för att söka vederkvickelse. Byns lokale präst har dock själv börjat svikta i sin tro efter att hans fru gått bort och plågas av sin kamp att få klarhet. "Nattvardsgästerna" är den andra filmen i Bergmans trilogi med tro som tema där även "Såsom i en spegel" och "Tystnaden" ingår. Betyg på IMDb: 8,1.


LÄS MER: Netflix: De här serierna älskar vi att sträcktitta 2018 


The 99ers

The 99ers Dokumentär från 2017. Det amerikanska damlandslaget i fotboll, som fått smeknamnet "The 99ers" tog världen med storm under fotbolls-VM 1999. Inför 90.000 åskådare på Rose Bowl i Pasadena, och 40 miljoner tv-tittare bara hemma i USA, mötte de Kina i VM-finalen. Betyg på IMDb: 8,1.

Lion

Lion Drama från 2016. Femårige Saroo somnar i en tågvagn på en station i centrala Indie. Tåget börjar rulla och stannar inte förrän Saroo är 150 mil hemifrån. Den lille pojken adopteras av ett australiensiskt par men kan inte glömma sin mamma som han lämnat. "Lion" är en filmatisering av Saroo Brierleys självbiografi. Betyg på IMDb: 8,1.


LÄS MER: 25 Oscarbelönade filmer på Netflix 


Arnold Schwarzenegger i "Terminator."
Foto: FILMBOLAG

Terminator

Terminator Sci-fi action från 1984. Det är år 2029 och världen styrs av superdatorn Skynet. Den mänskliga motståndsrörelsen vinner dock mark och Skynet skickar en mördarmaskin (Arnold Schwarzenegger) tillbaka i tiden, för att döda motståndsledaren John Connors mor innan hon har hunnit föda sin son. Betyg på IMDb: 8,0.

Tystnaden

Tystnaden Drama från 1963. Två systrar och de ena kvinnans son är på väg hem till Sverige men blir tvungna att stanna i ett främmande land när en av systrarna blir sjuk. De förstår inte språket i det nya landet och tvingas därför kommunicera på andra sätt. Det här är den sista delen i Ingmar Bergmans Triologi efter "Såsom i en spegel" och "Nattvardsgästerna." Betyg på IMDb: 8,0.

Sing Street

Sing Street Dramakomedi från 2016. Det är 1980-talet i Dublin och tonårige Conor tvingas byta skola. Allt känns jobbigt och tråkigt men så träffar han den vackra Raphina och för att imponera på henne startar han ett rockband. Betyg på IMDb: 8,0.

Catching Hell

Catching Hell Dokumentär från 2017. En boll är på väg ut i publiken under en basebollmatch mellan Chicago Cubs och Florida Marlins. Chicagos Moisés Alou ser ut att kunna fånga den men krockar med Steve Bartman, en hemmasupporter som är ute efter bollen som en souvenir. Händelsen ledde till att matchen och finalserien vände och en hela staden riktade sin ilska mot Bartman. Betyg på IMDb: 7,9.

Kvarteret Korpen

Kvarteret Korpen Drama från 1963. En skildring av arbetarklassens situation i Sverige på 1930-talet. I centrum står en familj där sonen har författardrömmar, pappan är en lögnaktig alkoholist och mamman kämpar för att hålla ihop familjen. Filmen var Bo Widerbergs genombrott. Betyg på IMDb: 7,9.

Walk the Line

Walk the Line Drama från 2004. En skildring av den den legendariske countrysångaren Johnny Cashs dramatiska liv – från barndomen till graven. Betyg på IMDb: 7,9.

Joaquin Phoenix i rollen som Johnny cash i "Walk the Line."
Foto: GBG FILMFESTIVAL

LÄS MER: Så mycket kostar Netflix – guide till olika abonnemang 


The Girl With the Dragon Tattoo

The Girl With the Dragon Tattoo Thriller från 2011. Affärsmannen Henrik Vanger anlitar journalisten Mikael Blomkvist för att ta reda på vad som hände för 40 år sedan när hans barnbarn Harriet plötsligt försvann. Blomkvist tar hjälp av den skickliga hackern Lisbeth Salander och tillsammans gör de en hemsk upptäckt. Hollywoodversionen av Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor." Betyg på IMDb: 7,8.

Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine Dramakomedi från 2006. Den lite udda 7-åringen Olive har blivit uttagen till att delta i en skönhetstävling för barn. För att Olive ska få vara med i tävlingen måste hela hennes kufiska och dysfunktionella familj följa med. Betyg på IMDb: 7,8.

Amy

Amy Dokumentär från 2015. Amy Winehouse hade hunnit etablera sig som ikon i brittisk musikhistoria när hon gick bort år 2011. Hon beskrivs som en kombination av Billie Holiday, Dinah Washington och Sarah Vaughan men hade också ett rörigt privatliv där hon kämpade mot missbruk. Betyg på IMDb: 7,8.

X-Men: First Class

X-Men: First Class Actiondrama från 2011. Innan Charles Xavier och Erik Lensherr blev Professor X och Magneto – och bittra fiender – var de bästa vänner. De samarbetade med andra mutanter för att tämja sina krafter och stoppa en ondskefull fiende från att starta ett världsomfattande atomkrig. "X-Men: First Class" är den femte filmen i serien om Marvels superhjältar. Betyg på IMDb: 7,8.

Miller's Crossing

Miller's Crossing Gangsterthriller från 1990. Det är den amerikanska förbudstiden och två rivaliserande maffigäng slåss om makten i sin stad.

Intrigerna eskalerar och mitt emellan de båda lägren Tom Reagan som har kontakter på båda sidor.  Betyg på IMDb: 7,8.


LÄS MER: Netflix: Här är alla nyheter för juni 2018 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.