Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här är Da Buzz nya musikvideo

Nu gör Da Buzz comeback.

Kolla in deras nya musikvideo till singeln "The moment I found you" här på Expressen.se.

– Vi har legat lite lågt, men det känns riktigt kul med comeback. Vi har försökt hålla oss till vårt gamla sound, säger gruppmedlemmen Per Lidén, 45.

Många har dansat till hitlåtarna "Do you really want me" och "Alive" med Da Buzz. Men sedan flera år har det varit tyst från Karlstad-gruppen, som i dag består av Per Lidén och Annika Törnquist, 43.

– Da Buzz har legat lågt sedan ungefär 2008, det är rätt länge. Det beror på personliga skäl, Annica har till exempel gift sig och skaffat barn. Och vi har haft andra intressen. Men har man varit borta länge kommer suget tillbaka, och nu är vi tillbaka, säger Per Lidén.

Gammalt sound

I dag kan du kolla in deras nya musikvideo till singeln "The moment I found you" här på Expressen.se.

– Det är vår comeback-singel. Vi har gått tillbaka till våra rötter och har samma anda och vårt gamla sound men i en modern tappning. Låten har ett kärlekstema, men det kan vara mellan familj, vänner eller ett par. Men låten är också en partylåt, säger Per Lidén.

Att singeln släpps inför sommaren hoppas Da Buzz ska gynna dem.

– Med solen blir musik ännu bättre, säger han.

Reinfeldts favoritband

Da Buzz är kända för att vara ett av statsminister Fredrik Reinfeldts favoritband, något som de själva är väl medvetna om.

– Vi är helt opolitiska, men vi vet om att han tycker om oss. För ett par år sedan fick han en signerad skicka av oss på Gotland, säger Per Lidén,

– Vi hoppas att han gillar den nya singeln, den har grundingredienserna, det är inget nytt.

Per Lidén berättar att de har försökt hålla sig till sitt ursprungskoncept, därför kommer nog lyssnarna att känna igen deras sound.

– Det finns en efterfrågan på våra låtar nu, trots att vi spelade för runt tio år sedan. Folk vill h upplyftande och glad musik.

Åker på turné

I sommar ska bandet på Sverigeturné och de kommer förmodligen även att åka till Ryssland.

– Vi har aldrig dött i Ryssland, säger Lidén.

Singeln "The moment I found you" är den första i raden av tre singlar som de släpper under sexmånader. Nästa singel kommer ut i augusti.

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!