Här är första bilden på Caitlyn Jenner. Foto: Skärmdump, vanityfair.comHär är första bilden på Caitlyn Jenner. Foto: Skärmdump, vanityfair.com
Här är första bilden på Caitlyn Jenner. Foto: Skärmdump, vanityfair.com
Bruce Jenner har nu genomgått sin könskorrigering. Foto: Planet PhotosBruce Jenner har nu genomgått sin könskorrigering. Foto: Planet Photos

Bruce Jenner har nu genomgått sin könskorrigering.

 Foto: Planet Photos

Här är Bruce Jenners nya stil som kvinna

Publicerad

Bruce Jenner heter nu Caitlyn. För några veckor sedan ska 65-åringen ha genomfört sin könskorrigering – och nu ställer hon för första gången upp på bild efter operationen.

Caitlyn Jenner poserar på omslaget av Vanity Fairs julinummer i en vit korsettliknande body.

Det är det första vi får se av före detta Bruce Jenners nya klädstil som kvinnan Caitlyn. Förra veckan kom uppgifter om att hon äntligen vågar bära klänning efter att ha genomfört könskorrigeringen - som ska ha tagit över åtta timmar.

Det är fotografen Annie Leibovitz som har fotograferat de första bilderna på Caitlyn Jenner åt Vanity Fair. Bilderna är tagna i hennes hem i Malibu.

– Bruce var alltid tvungen att ljuga. Han levde alltid i den lögnen. Han hade alltid en hemlighet, varje dag från morgon till kväll. Caitlyn har inga hemligheter. Så fort Vanity Fair-omslaget kommer ut är jag fri, säger Caitlyn Jenner i intervjun med tidningen.

"Kastade bort ditt liv"

– Om jag låg på min dödsbädd, hade behållit den här hemligheten och aldrig gjort någonting åt det så hade jag legat där och sagt: "Du kastade bara bort hela ditt liv".

I och med könskorrigeringen kan Jenner nu bränna hela sin gamla garderob.

– Han blev väldigt nöjd med resultatet, men insåg inte hur utmattande operationen skulle vara, har en källa tidigare sagt till Radar Online.

Bruce Jenners kvinnliga namn har tidigare sagts vara Belinda, men till slut blev det alltså Caitlyn. Hennes barn har sakta men säkert accepterat son pappas förändring, och styvdottern Chloé Kardashian sågs handla kvinnokläder åt Bruce i realityserien "Keeping up with the Kardashians".

– Jag är inte säker på vad hon har för klädsmak, sa Chloé i programmet, och fick svaret:

– Om jag ska vara ärlig så vet jag inte det heller.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag