Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här är Bruce Jenners nya stil som kvinna

Här är första bilden på Caitlyn Jenner. Foto: Skärmdump, vanityfair.com

Bruce Jenner har nu genomgått sin könskorrigering.

Foto: Planet Photos

Bruce Jenner heter nu Caitlyn. För några veckor sedan ska 65-åringen ha genomfört sin könskorrigering – och nu ställer hon för första gången upp på bild efter operationen.

Caitlyn Jenner poserar på omslaget av Vanity Fairs julinummer i en vit korsettliknande body.

Det är det första vi får se av före detta Bruce Jenners nya klädstil som kvinnan Caitlyn. Förra veckan kom uppgifter om att hon äntligen vågar bära klänning efter att ha genomfört könskorrigeringen - som ska ha tagit över åtta timmar.

Det är fotografen Annie Leibovitz som har fotograferat de första bilderna på Caitlyn Jenner åt Vanity Fair. Bilderna är tagna i hennes hem i Malibu.

– Bruce var alltid tvungen att ljuga. Han levde alltid i den lögnen. Han hade alltid en hemlighet, varje dag från morgon till kväll. Caitlyn har inga hemligheter. Så fort Vanity Fair-omslaget kommer ut är jag fri, säger Caitlyn Jenner i intervjun med tidningen.

"Kastade bort ditt liv"

– Om jag låg på min dödsbädd, hade behållit den här hemligheten och aldrig gjort någonting åt det så hade jag legat där och sagt: "Du kastade bara bort hela ditt liv".

I och med könskorrigeringen kan Jenner nu bränna hela sin gamla garderob.

– Han blev väldigt nöjd med resultatet, men insåg inte hur utmattande operationen skulle vara, har en källa tidigare sagt till Radar Online.

Bruce Jenners kvinnliga namn har tidigare sagts vara Belinda, men till slut blev det alltså Caitlyn. Hennes barn har sakta men säkert accepterat son pappas förändring, och styvdottern Chloé Kardashian sågs handla kvinnokläder åt Bruce i realityserien "Keeping up with the Kardashians".

– Jag är inte säker på vad hon har för klädsmak, sa Chloé i programmet, och fick svaret:

– Om jag ska vara ärlig så vet jag inte det heller.

Annons:
Expressen Refunder Miami

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!