Här är artisterna som spelar på Idrottsgalan

Tidigare The Ark-sångaren Ola Salo uppträder på gatan.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ
Lisa Nilsson uppträder också på galan.
Foto: IBL
Även ”Allsång på Skansen”-programledaren Sanna Nielsen uppträder.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

21 januari är det dags för Idrottsgalan i Globen.

Förutom landets idrottshjältar är flera artister på plats och uppträder – både Stor, Ola Salo och Lisa Nilsson står på scen under kvällen.

På Idrottsgalan i Globen 21 januari samlas Sveriges främsta idrottsmän och idrottskvinnor för att fira och firas.

Nu står det också klart vilka artister som kommer förgylla kvällen, och uppträda på Globens scen inför alla idrottare.

"Allsång på Skansen"-programledaren Sanna Nielsen är aktuell med en egen krogshow i Stockholm, och bjuder på musik på Idrottsgalan. Hon får också sällskap av "Himlen runt hörnet"-sångerskan Lisa Nilsson – som även hon kommer ha en egen show i höst.

Rapparen Stor, som fått ett genombrott efter årets säsong av ”Så mycket bättre” ställer sig också på scenen på galan.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ

Efter succén i TV4 – uppträder på galan

Rapparen Stor, som egentligen heter Ulises Infante Azocar, har gjort stor succé i höstens säsong av "Så mycket bättre" på TV4, och nu uppträder han tillsammans med Jireel på Idrottsgalan. Publiken och tittarna kan antagligen vänta sig att få höra rapparens version av Linnea Henrikssons "Säga mig", som Jireel är med och sjunger på. På en månad har låten sålt guld och streamats över fyra miljoner gånger.

En annan "Så mycket bättre"-alumn gör också ett inspel på galan – tidigare The Ark-sångaren Ola Salo. Precis som Sanna Nielsen och Lisa Nilsson är Ola Salo aktuell med en egen show. I januari har "It takes a fool to remain sane" premiär på Rondo i Göteborg, och spelar fram till april.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.