Anna Anka tillsammans med sin danspartner Glenn Jörgen Sandaker. Foto: Bjørgli & Bergersen
Anna Anka tillsammans med sin danspartner Glenn Jörgen Sandaker. Foto: Bjørgli & Bergersen

Här är Anna Anka i norska "Let's dance"

Publicerad
Uppdaterad
Här är Anna Anka klädd för dans. Hollywoodfrun är redo att charma Norge i norska versionen av "Let's dance.
- Jag dansar inte men jag har god musikalisk rytm, säger Anna Anka till norska TV2.
Expressen har tidigare berättat att Paul Ankas exfru tillika Hollywoodfrun Anna Anka har tackat ja till att medverka i "Skal vi danse" - norska motsvarigheten till Let's dance. Nu har hon fått sin nya partner - dansaren Glenn Jörgen Sandaker för att börja den hårda dansträningen.
- Jag vet inte varför jag gick med på att ställa upp, men det är nog en cool utmaning och mycket bra motion. Jag tror det kommer att vara ett roligt äventyr, säger Anna Anka till TV2.
Träningen och konditionen lär väl bli Anna Ankas sista problem i tävlingen, den forna personliga tränaren visade upp en sin alltid lika vältränade kropp i de utmanande danskläderna.

Goda vinstchanser

För norska TV2 berättar Anna Anka om sina förväntningar inför programmet.
- Att det är utmanande och roligt. Jag vill ha en danslärare som är tålmodig, vänlig och smart - och som jag har bra kemi med.
Om paret har den rätta kemin återstår att se men den nysläppta bilden av paret lovar gott. Även chanserna att vinna kan vara goda om man tittar på hennes partners meriter - Glenn Jörgen Sandaker har tidigare vunnit 2008 års upplaga av "Skal vi danse" och varit finalist både 2007 och 2009.
För svenska folket är Anna Anka främst känd för sin medverkan i reality-såpan "Svenska Hollywoodfruar" och efterföljande realityserierna "Anna Anka söker assistent" och "I form med Anna Anka" samt för sin vassa tunga och skarpa uttalanden.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag